شهر زنوز یکی از معدود باغ شهرهای ایران است که بیشتر مردم ایران آن را با نام سیب (سیب زنوز) همراه می دانند. سیب تولیدی این شهر به اعتقاد کارشناسان می تواند به عنوان نمادی دائمی محسوب شده و گردشگران داخلی و خارجی زیادی را به این منطقه از آذربایجان جذب کند. «حمدالله مستوفی» مورخ قرن هشتم نیز در دیداری که از زنوز داشت محصولات سیب و انگور زنوز را ستوده و آن را دارای کیفیت خیلی خوب عنوان کرده است.
سیب زنوز از نظر کیفیت و کمیت مقام اول محصولات سر درختی های زنوز را دارد. هر چند انواع مختلف زردآلو مانند طبرزه، مخملی، خودرو، کشاورزی و انواع مختلفی از گلابی، گردو، آلو، آلبالو، گیلاس و سر درختی های دیگر در اقتصاد باغداران منطقه نقش زیادی دارد لیکن سیب به لحاظ سرآمد بودن کیفیت و انواع آن جایگاه ممتازی را دارد. در زنوز حدد ۴۰ نوع سیب تولید میشود که از مهمترین آنها میتوان به قابالا، سلطانی، بالجهای، اسدکوهی، شیشهای، مشکی، مشکی قرمز، می خوش یارآلما، قیزیل آلما،پیر آلما، پاییزه، لبنانی سفید و لبنانی قرمز اشاره کرد.
سیب زنوزحتی در نوع لبنانی آن تفاوت بسیار با محصولات سیب دیگر مناطق کشور دارد. طعم و مزه لذیذ، آبدار بودن، داشتن پوشش چربگونه و رنگ قرمز خوشرنگ از عمده ویژگیهای سردرختی سیب زنوز است. سیبهایی که بر اساس افسانههای قدیمی منطقه سرخی آن بر اثر تابش نور ستاره قطبی است.