سیب پلو یکی از پلوهای سنتی کرمانشاه است که مواد اصلی آن برنج و سیب زمینی هستند. در برخی خانواده ها به این غذا گوشت نیز اضافه می کنند.
مواد لازم جهت تهیه سیب پلو:
برنج: ۵ پیمانه
سیب زمینی: ۳ تا ۴ عدد
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
کشمش پلوئی: ۱۰۰ گرم
خرما: ۲۰۰ گرم
کره یا روغن: ۱۰۰ گرم
زعفران و نمک: به میزان لازم
طرز پخت سیب پلو:
برنج را حدود ۲ ساعت در آب و نمک خیس میکنیم. سپس سیب زمینی را به صورت مکعب خرد می کنیم. وقتی که آب برنج جوش آمد برنج را ریخته و بعد از چند جوش سیب زمینی را اضافه میکنیم. بعد از چند جوش برنج را صاف کرده و سپس مقداری روغن و آب برای ته دیگ درست میکنیم. بعد حدود ۲ کفگیر برنج را داخل قابلمه ریخته و شوید را می پاشیم. دوباره برنج ریخته و لابه لای برنج و سیب زمینی شوید می پاشیم و حدود ۴۵ دقیقه با حرارت کم دم می کنیم. در مرحله آخر نیز با خرما و کشمش و پیاز سرخ شده و برنج زعفرانی تزئین میکنیم.
نوش جان!