سیب پلو کرمانشاهی + طرز تهیه

  • سیب پلو کرمانشاهی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

سیب پلو یکی از پلوهای سنتی کرمانشاه است که مواد اصلی آن برنج و سیب زمینی هستند. در برخی خانواده ها به این غذا گوشت نیز اضافه می کنند.

مواد لازم جهت تهیه سیب پلو:

برنج: ۵ پیمانه

سیب زمینی: ۳ تا ۴ عدد

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد

کشمش پلوئی: ۱۰۰ گرم

خرما: ۲۰۰ گرم

کره یا روغن: ۱۰۰ گرم

زعفران و نمک: به میزان لازم

طرز پخت سیب پلو:

برنج را حدود ۲ ساعت در آب و نمک خیس می‌کنیم. سپس سیب زمینی را به صورت مکعب خرد می کنیم. وقتی که آب برنج جوش آمد برنج را ریخته و بعد از چند جوش سیب زمینی را اضافه می‌کنیم. بعد از چند جوش برنج را صاف کرده و سپس مقداری روغن و آب برای ته دیگ درست می‌کنیم. بعد حدود ۲ کفگیر برنج را داخل قابلمه ریخته و شوید را می‌ پاشیم. دوباره برنج ریخته و لابه لای برنج و سیب زمینی شوید می‌ پاشیم و حدود ۴۵ دقیقه با حرارت کم دم می کنیم. در مرحله آخر نیز با خرما و کشمش و پیاز سرخ شده و برنج زعفرانی تزئین می‌کنیم.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران

  • شهریار در ۱۹ خرداد ۱۳۹۶

    نیم کیلو گوشت چرخ کرده چی شد؟