شفته استان مرکزی + طرز تهیه

  • شفته استان مرکزی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

شفته یکی از غذاهای خوش آب و رنگ و زیبای محلی و سنتی شهر اراک و استان مرکزی است که طبخ آن نیز کار چندان سختی نیست.

مواد اولیه جهت تهیه شفته برای ۶ نفر:

گوشت چرخ کرده: نیم کیلوگرم

آرد نخودچی: به میزان لازم

پیاز: ۱ عدد

جعفری ساطوری شده:  ۳ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شفته:

ابتدار در ظرفی مناسب رب گوجه‌ فرنگی را به همراه یک قاشق روغن تفت می‌ دهیم و به آن مقداری آب اضافه می‌ کنیم تا به جوش آید.

در این فاصله پیاز را رنده می کنیم و با گوشت، آرد نخودچی، جعفری، نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز می‌ دهیم. آرد نخودچی را به مقداری اضافه می کنیم که مواد دیگر به دست ما نچسبد و مثل مواد کوفته تبریزی منسجم و چسبنده شود.

سپس از مواد گلوله‌ هایی به اندازه گردو درست می‌ کنیم و در سس گوجه‌ فرنگی در حال جوش می‌ ریزیم تا بپزد.

نوش جان!

نکات:

۱- اگر سس شما به اندازه کافی غلیظ نبود، می توانید به آن مقدار بیشتری رب یا زعفران اضافه کنید.

۲- این غذا با نان سرو می شود ولی سرو آن با برنج نیز دلپذیر است.

۳- اگر دوست دارید می توانید مقداری زرشک در سس بریزید تا غذای شما را خوشمزه تر و شکیل تر کند.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران