شیرینی آب‌دندون مازندران

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

شیرینی آب دندون اهالی مازندران این شیرینی را به‌عنوان هدیه و به نام کلابار یا خنچه برای عروس خانم‌ها می‌برند. آب‌دندون یکی از معروف‌ترین شیرینی‌های تهیه شده ایام نوروز در این استان از کشورمان است.

مواد لازم برای تهیه شیرینی آب دندون :

آرد برنج: ۴/۱ پیمانه.
آرد سفید و مرغوب: ۱ پیمانه.
روغن جامد قنادی: ۲/۱ پیمانه.
هل: ۱ قاشق چای‌خوری.
پودر قند: ۲/۱ پیمانه.
وانیل: ۲/۱ قاشق چای‌خوری.
زرده تخم مرغ: ۱ عدد.
بکینگ پودر: ۲/۱ قاشق چای‌خوری.
تخم خرفه: ۱ قاشق چای‌خوری.

 

طرز تهیه شیرینی آب دندون :

روغن و پودر قند را با هم‌زن برقی کاملاٌ می‌زنیم. به طوری که، مواد سفید شده و پف کند. سپس، وانیل، هل و زرده تخم‌مرغ را اضافه کرده و دوباره مواد را می‌زنیم. آرد سفید، آرد برنج و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و کم‌کم به مواد افزوده تا خمیری نرم به دست آید. سپس، خمیر را به مدت ۵ دقیقه به خوبی ورز داده و برای ۱ ساعت کامل استراحتش می‌دهیم. بعد از طی این مدت، به اندازه یک گردو از خمیر جدا کرده و در دست کاملاٌ گلوله‌اش می‌کنیم. در مرحله بعد، شیرینی‌ها را بر روی سینی مخصوص فر و با فاصله ۳ سانتی‌متری از یکدیگر می‌چینیم. روی آن‌ها را با مهر مخصوص شیرینی نقش انداخته و کمی خرفه هم بر روی شیرینی‌ها می‌ریزیم. در انتها، آن‌ها را داخل فری که از قبل بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده‌ایم به مدت ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم. بعد از خارج کردن شیرینی‌ها از فر و خنک شدن کامل آن‌ها، از سینی جدایشان کرده و در ظرفی دربسته به مدت ۳ ماه نگهداری می‌کنیم.

 

غذاهای محلی ایران :

دیگچه از غذاهای محلی مشهد+طرز تهیه

سوپ گوجه فرنگی از غذاهای محلی اصفهان+طرز تهیه



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران