شیرینی کنجدی سوغات آذربایجان شرقی+طرز تهیه

  • شیرینی کنجدی سوغات آذربایجان شرقی+طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

شیرینی کنجدی یکی از سوغات محبوب و خوشمزه استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز است که در میهمانی ها، جشن ها و اعیاد استفاده می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده این شیرینی را زرده تخم مرغ، شکر و کنجد تشکیل می دهند. در ادامه آموزش تهیه شیرینی کنجدی را می آموزید:

 

مواد لازم

زرده تخم مرغ: ۱ عدد
پودر شکر: ۲ قاشق غذاخوری
کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه شیرینی کنجدی

زرده و پودر شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشود و بعد کنجد را اضافه می کنیم. می شود مخلوط این شیرینی رو گاها سفت تر درست کرد، بدین معنی که  میزان کنجد را بیشتر از جد مجاز می ریزیم که در این صورت شیرینی پر کنجد خواهد شد. در مرحله بعد مایه شیرینی رو در کاغذهای شکلات میریزیم. کاغذ را فقط تا نصف پر کنید چون شیرینی در موقع طبخ پف می کنه. بعد در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۳۵۰ فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم.

نوش جان



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران

  • رویا در ۱۵ اسفند ۱۳۹۴

    سلام برای شیرینی کنجدی اگه کاغذشکلات نداشته باشیم اشکال نداره همینجوری بذاریم توفر

    • حمیدرضا سریزدی در ۲۵ اسفند ۱۳۹۴

      با سلام
      در صورتی که طبق آموزش گفته شده بپزین، قطعا طعم و کیفیت شیرینی بهتر خواهد بود.