شیر پلو استان مرکزی + طرز تهیه

  • شیر پلو استان مرکزی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

شیر پلو یکی از انواع پلوهای سنتی شهر اراک و استان مرکزی است که البته در مناطق دیگری از کشورمان نیز به شیوه های متفاوت طبخ می شود. این غذا را می توان با گوشت یا بدون گوشت صرف کرد.

مواد لازم جهت تهیه شیر پلو:

برنج: ۲ پیمانه

شیر: ۱ لیتر

زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذا خوری

کره: ۵۰ گرم

فیله مرغ: ۵ عدد

کشمش پلویی: نصف پیمانه

پیاز داغ: نصف پیمانه

خلال پسته: ۲۵ گرم

نمک: به میزان لازم

گلاب در صورت تمایل: ۱٫۴ پیمانه

طرز تهیه شیر پلو:

در ابتدا برنج را بدون نمک خیس می کنیم.

شیر را در قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. سپس ۱ قاشق نمک و زعفران را به آن اضافه می کنیم و برنج را در آن می ریزیم و فرصت می دهیم تا مغز برنج نرم شود و سپس برنج را آبکش می کنیم.

کف قابلمه کمی کره ریخته و برنج را در آن دم می کنیم و گلاب را روی آن می ریزیم.

اکنون فیله های مرغ را در کره یا روغن سرخ کرده و کشمش ها را نیز در آن ها سرخ می کنیم.

سپس برنج را در دیس کشیده و روی آن را با فیله های مرغ، کشمش، خلال پسته و پیاز داغ تزیین می کنیم.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران