آبگوشت بز قرمه کرمان + طرز تهیه

  • آبگوشت بز قرمه کرمان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

بز قرمه نوعی آبگوشت کرمانی است که مواد اولیه و شیوه طبخ آن با آبگوشت های معمول سایر استان ها متفاوت است.

مواد لازم جهت تهیه آبگوشت بز قرمه:

گوشت با استخوان: ۸۰۰ گرم

پیاز: ۴ تا ۵ عدد

نخود لپه شده: ۲۵۰ گرم

کشک: ۴۵۰ گرم، سیر: یک بوته متوسط

زعفران: یک قاشق دم‌کرده

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

سیر داغ: ۲ قاشق

طرز تهیه:

ابتدا گوشت و پیاز خرد شده و سیر و نخود را در یک قابلمه مناسبی ریخته و مقداری آب جوش روی آن بریزید که روی مواد را بگیرد. سپس آن را روی حرارت گذاشته و پس از این‌ که جوش آمد شعله را کم کرده و دو تا سه ساعت صبر کنید تا بپزد. سپس کشک و نمک و فلفل را اضافه کنید و در قابلمه را باز بگذارید و حرارت را هم کم کنید تا ریز جوش بزند و پخته شود.

آبگوشت شما آماده است، آن را در ظرف مخصوص کشیده و روی آن را با سیر داغ و کمی زعفران تزئین کنید.

نوش جان!

نکته:

این غذا را بیشتر با گوشت بز می‌ پزند، به همین دلیل به بز قرمه معروف است.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران