طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی همدان

اگر گذرتان به شهر همدان افتاد، بعد از بازدید جاذبه های تاریخی و طبیعی شهر همدان بهتر است غذاهای لذیذ مخصوص همدان را امتحان کنید و از طعمشان لذت ببرید. یکی از این غذاهای خوشمزه و لذیذ همدان، آبگوشت قورمه همدان یا قورمه سبزی همدانی است. این غذا مناسب افرادی است که هم به آبگوشت علاقه دارند و هم به قورمه سبزی و فرصتی است که می توانید هر دو غذا را یکجا امتحان کنید. اشتباه نکنید، نام غذا را درست متوجه شده اید، با اینکه نام عجیبی دارد اما طعم بی نظیری دارد. با اینکه این غذا قورمه سبزی نیست، بلکه نوعی آبگوشت خوشمزه است که جزو غذاهای اصلی همدانی هاست. در ادامه با طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی در خدمت شما دوستداران آشپزی هستیم.

مواد مورد نیاز:

سبزی قورمه ۲۵۰ گرم

گوشت گوسفند نیم کیلو

لوبیا قرمز ۱ لیوان

لیمو عمانی ۴ عدد

پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری

تخم مرغ ۲ عدد

سیب زمینی ۲ عدد

ماست ساده پرچرب

زردچوبه، فلفل و نمک

طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی

معرفی طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی

طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی

برای طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی ابتدا باید گوشت را در تابه ای نچسب کمی سرخ کنید. سپس همراه با سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده و نمک و زردچوبه و فلفل درون زودپز ریخته و ۱ لیوان آب اضافه کنید و بپزید. در این مرحله، لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را بیرون بیاورید. سیب زمینی ها را هم پوست کنده و تکه تکه کنید. لیمو عمانی و سیب زمینی را داخل گوشت بریزید و روی حرارت ملایم و متوسط قرار دهید تا کمی پخته شود.

پس از پختن مواد، بعد از جوش آخر، ۲ عدد تخم مرغ را جداگانه بشکنید و در غذا مخلوط کنید و هم بزنید.حال آبگوشت ما آماده است که می توانید همراه با ماست سرو کنید.

نکات:

عکس شماره ۲

از همان سبزی ای استفاده کنید که برای قورمه سبزی استفاده می کنید.

پیشنهاد می کنیم گوشت مورد نیازتان کمی چرب باشد.

از لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز استفاده کنید.

این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافی است.

مطالب مرتبط: آبگوشت بز قرمه کرمان، آبگوشت کلم قمری همدان



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران