طرز تهیه آب پیازی

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی با طرز تهیه آب پیازی

مطمئنا با شنیدن نام این غذا تعجب میکنید، اما جالب این است که درست شنیده اید، آب پیازی غذای استان خوزستان است و تا حدی خیلی ها آن را با اسم آب پیازی دزفول یا آب پیازی شوشتری می شناسند. طعم این غذا ترش یا ملس است و بر خلاف اسمش پیاز زیادی ندارد، تقریبا چیزی مانند اشکنه است. روش های زیادی برای تهیه آب پیازی وجود دارد و معمولا همراه با نان خرد شده یا تخم مرغ سرو میشود. بهتر است روش تهیه این غذا را یاد بگیرید تا در خانه خودتان پخته و از طعمش لذت ببرید.  پس در ادامه با طرز تهیه آب پیازی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه آب پیازی (برای دو نفر)

رب انار: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: ۱ قاشق

پیاز: ۳ عدد

نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

نان: به مقدار دلخواه

طرز تهیه آب پیازی

طرز تهیه آب پیازی جنوبی

طرز تهیه آب پیازی

در ابتدا باید پیازها را خلالی خرد  کنید و با کمی روغن تفت دهید، سپس نمک و زردچوبه اضافه کنید و بعد از تفت پیاز، یک و نیم پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید. وقتی آب جوشید، نمک و فلفل را اضافه کنید و حالا نوبت رب انار رسیده که به قابلمه ریخته و خوب بهم بزنید. کمی بعد غذا را بچشید و اگر طعم غذا ترش باشد، کمی شکر اضافه کنید تا طعم ملس بگیرد. در مرحله آخر نیز باید حرارت اجاق گاز را کم کنید. یکی یکی تخم مرغ ها را بشکنید و در قابلمه بریزید. تخم مرغ ها به صورت یک دست و یک تکه پخته و سفت خواهند شد. حدود ده دقیقه بعد مقداری نان خرد شده در قابلمه بریزید. خوب بهم بزنید. سپس حرارت را خاموش کرده و آب پیازی را در ظرف سرو بکشید و با کمی دانه انار و سبزی تازه تزیین و سرو کنید. نوش جان.

نکته

هرچه پیاز بیشتری بریزید، آب پیازی نیز غلیظ تر میشود و معمولا این تلیت با پیاز خام خورده میشود. همچنین می توانید بدون نان میل کنید.

مطالب مرتبط: طرز تهیه دوپیازه میگو ، آب پیازک شیراز



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران