طرز تهیه آش آبغوره

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

طرز تهیه آش آبغوره

مواد لازم برای ۴ نفر:

  •  نصف پیمانه لوبیا چیتی
  • نصف پیمانه عدس
  • نصف پیمانه برنج
  • نیم کیلو سبزی آش
  •  ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  •  ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق غذا خوری نعنا خشک
  • ۲ عدد پیاز
  •  نمک و فلفل به مقدار لازم
  • آبغوره به مقدار لازم

طرز تهیه آش آبغوره :

  • پیاز را خلال کنید و با روغن سرخ کنید.
  • کمی زرد چوبه و رب به آن اضافه می کنیم و آن را تفت می دهیم.
  • سپس لوبیا ها را با مقدار لازم آب به آن اضافه کرده و بگذارید بپزد.
  • پس از نیم پخت شدن لوبیا ها، عدس و برنج را به آن اضافه می کنیم.
  • گوشت چرخ کرده را با پیاز مخلوط می کنیم  و به صورت کوفته ی ریز در می آوریم و به آش اضافه می کنیم.
  • پس از پختن برنج، سبزی آش را به آن اضافه می کنیم.
  • در مرحله آخر نمک و فلفل و آبغوره را می افزاییم.

ارزش غدایی آش آبغوره

آش آبغوره اصولا به عنوان غذای اصلی شناخته می شود، چرا که این آش از چهار گروه مهم غذایی از جمله غلات، حبوبات، میوه و سبزیجات تشکیل می شود.

در آش آبغوره از لوبیا استفاده می شود، حبوبات برای داشتن مقدار بسیار زیاد پروتئین در دسته گوشت ها طبقه بندی می شوند و از بروز بیماری هایی چون اختلالات کلیوی و پوکی استخوان جلوگیری می کنند و دارای مقدار قابل توجهی ، آهن، کلسیم، سدیم و پتاسیم  می باشد.

همچنین آبغوره موجود در این آش برای لاغری بسیار مناسب می باشد.

برای آشنایی با طرز تهیه آش آبغوره، شهر های مختلف با ما همراه باشید.

طرز تهیه آش آبغوره شیرازی

آش آبغوره

طرز تهیه آش آبغوره تبریزی

تفاوت آش آبغوره تبریزی با بقیه آش آبغوره ها در ریختن گوجه در آن است و اینکه تبریزی ها در این آش گوشت نمی ریزند.

یکی از آش های خوشمزه و بسیار خوش ‌رنگ در تبریز آش گوجه فرنگی است.

مواد لازم برای آش آبغوره تبریزی :

نیم کیلو  تره و جعفری

یک فنجان برنج آش

یک عدد پیاز

۵ عدد گوجه فرنگی

دو الی سه قاشق غذاخوری رب

نصف فنجان لوبیا چشم بلبلی

نصف فنجان آبغوره

دو قاشق غذاخوری نعنا

یک عدد قرص عصاره مرغ

روغن

نمک و فلفل

ابتدا پیاز خورد شده را تفت می دهیم و بعد سبزی را به آن اضافه می کنیم، حالا روی آن آب می ریزیم و می گذاریم کمی بپزد.

لپه را به صورت جداگانه بپزید و سپس آبکش کنید.

وقتی سبزی آن نیم پخت شد برنج و بلغور و گندم و لپه را اضافه می کنیم و می گذاریم تا آش ما جا بیافتد.

آب گوشت را بگیرید و با پیاز رنده شده مخلوط کنید سپس آنها را قلقلی کنید و آنها را سرخ کنید.

وقتی آش به خوبی جا افتاد قلقلی ها را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد.

می توانید برای معطر کردن آن از ترخون، نعنا، پیازچه و شوید استفاده کنید.

در ادامه بخوانید:

طرز تهیه کاچی تبریزی



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران