آش لخشک خراسان رضوی+طرز تهیه

  • آش لخشک خراسان رضوی+طرز تهیه
  • آش لخشک خراسان رضوی+طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آش لخشک با نام های دیگری مانند آش لاخشه و آش لخشه نیز معروف است. نوعی آش رشته است که فقط با عدس و سبزی و رشته نازک و پهن به نام لخشک پخته می شود. چاشنی آن کشک و نعنا داغ است و گاه پیاز و یا سیر داغ هم به آن اضافه می کنند.
 

طرز تهیه آش لخشک:

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

لخشک: ۵۰۰ گرم

پیاز: ۳ عدد

اسفناج: ۵۰۰ گرم

کشک ساییده شده: به میزان لازم

زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری

روغن: ۳ تا ۴ قاشق

نعناع داغ، زعفران، نمک و فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

اسفناج پاک شده را با کمی آب روی حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت آن را ساطوری کنید و کنار بگذارید، سپس پیاز داغ طلایی آماده کنید. در مرحله بعدی، زردچوبه را اضافه کنید، ۹ پیمانه آب اضافه کنید، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. ورقه های لخشک را خرد کنید به آب جوش آمادهداضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا به هم نچسبد. حرارت را کم کنید در قابلمه را بردارید تا نیم ساعت با حرارت ملایم ریز جوش بزند. اسفناج را اضافه کنید هم بزنید و ۱۵ دقیقه بگذارید بپزد سپس حرارت را خاموش کنید تا از جوش بیفتد، سپس کشک را اضافه کنید، هم بزنید و به دلخواه روی آن را با کشک نعناع داغ تزئین کنید ومیل فرمائید.

 

نکته:

لخشک از آرد خمیر شده، به صورت ورقه نازک در آمده و به صورت نوارهای نازک بریده شده است.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران