طرز تهیه اشکنه اسفناج تهران

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

اشکنه اسفناج تهران

یکی از سنتی ترین و قدیمی ترین غذاهای ایرانی، اشکنه اسفناج است که در گذشته از غذاهای پرمصرف و پر طرفدار نیز محسوب می شده است. اشکنه اسفناج یکی از آسان ترین غذاهای خوشمزه ای است که در مدت زمان کم و با لوازم بسیار اندک تهیه می شود. شما در هر زمان می توان سریعا این غذای خوشمزه را آماده کنید. اشکنه اسفناج هم جزو غذاهای سنتی تهران است که به دلیل ارزش غذایی بالایش بسیار سالم و مفید می باشد. می دانید که اسفناج سرشار از آهن است و برای درمان کم خونی و حتی پیشگیری از آن بسیار تاثیر می گذارد. سعی کنید کودکانتان را نیز به خوردن چنین غذاهای سالم و گیاهی عادت داده و تشویق کنید. به خصوص که بدن کودکان در حال رشد بوده و به چنین موادی بیشتر از هرکس دیگری نیاز دارند. انواع متنوع غذاهای تهیه شه از اسفناج وجود دارند که می توانید تهیه و طبخ کنید، اما اشکنه اسفناج تهران هم خوشمزه است و هم تهیه آن نه حوصله و مشقت زیادی می طلبد و نه زمان زیادی می برد. هر از گاهی بهتر است این غذای خوشمزه و مقوی را برای خانواده تان آماده کرده و لذت ببرید. پس با طرز تهیه اشکنه اسفناج تهران با ما همراه باشید، رسپی که در اختیارتان قرار می دهیم برای ۴ نفر مناسب است. در صورتی که بخواهید مقدار غذا را کم یا زیاد کنید، کافی است تا مواد اولیه این رسپی را ضرب یا تقسیم کنید تا میزان کافی را تهیه نمایید.

مواد لازم برای طرز تهیه اشکنه اسفناج تهران

پیاز درشت: ۱ عدد

تخم مرغ: ۴ عدد

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

سیب زمینی متوسط: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

اسفناج پاییزه خرد شده: ۱ لیوان

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه اسفناج تهران

ابتدا یک عدد پیاز را پوست گرفته و سپس پیاز را به روی تخته آشپزخانه به طور مرتب و با سلیقه به شکل نگینی خرد می کنیم.

سپس، داخل یک قابلمه مقداری روغن می ریزیم و روی اجاق گاز قرار می دهیم. حرارت اجاق را روی ملایم تنظیم می کنیم. پس از آن که روغن داغ شد، پیازها را اضافه می کنیم. پیازها را داخل روغن خوب تفت می دهیم تا زمان نرم و طلایی شدنشان همچنان به تفت دادن ادامه می دهیم.

پیازها را در یک طرف قابلمه جمع کنید. اگر روغن مایع باقی مانده باشد که بهتر، اگر روغن باقی نمانده باشد، مقداری روغن دیگر به قابلمه اضافه می کنیم. سپس رب گوجه فرنگی را می ریزیم. رب را با روغن خوب تفت می دهیم تا بوی خامی اش گرفته شود و رنگش کمی تغییر کند. مواظب باشید رب را نسوزانید و زیاد تغییر رنگ ندهد. تنها گرفتن خامی آن کفایت است.

سپس، رب را با پیازها مخلوط می کنیم و مجددا مواد را تفت می دهیم.  حال نوبت اضافه کردن ادویه های نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به روی پیازداغ و رب گوجه فرنگی است. در ادامه اضافه کردن ادویه جات اسفناج خرد شده را هم به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط کرده و هم می زنیم.

سپس، آرد را به صورت کم کم به مواد اضافه کرده و مواد را هم می زنیم. باید مواد را خوب تفت بدهیم و اجازه ندهیم آرد داخل مواد به طور گلوله گلوله باقی بماند. حال در همین مرحله زمان اضافه کردن سیب زمینی ها است. سیب زمینی ها را پوست گرفته و به شکل نگینی خرد می کنیم.  سپس، به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم.

زمانی که مواد اشکنه مان کاملا یک دست شد، سه لیوان آب داخل قابلمه روی مواد می ریزیم. حرارت اجاق را کمی زیاد می کنیم تا آب هرچه سریع تر به جوش بیاید.  حدودا به مدت نیم ساعت منتظر می مانیم تا اشکنه خوب جا بیفتد.

در نهایت، برای مایه دار کردن اشکنه ۴ عدد تخم مرغ را داخل قابلمه شکسته و خوب هم می زنیم. مواد را  تا سفت شدن و گرفتن کاملش خوب هم می زنیم. در قابلمه را می گذاریم اجازه می دهیم تخم مرغ ها کاملا پخته شوند.

اشکنه اسفناج تهرانی مان که آماده شد؛ قابلمه را از روی حرارت برداشته و اشکنه را در ظرف دلخواهمان می کشیم.

اشکنه را می توان همراه با نان ترد و ترشیجات خوشمزه نوش جان کرد.

مطالب مرتبط: طرز تهیه ته چین فیروزکوهی



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران