طرز تهیه اشکنه قند بیرجند

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی با طرز تهیه اشکنه قند بیرجند

غذاهای محلی هر شهر بخشی از فرهنگ آن شهر به حساب می آیند و آشنایی با این غذاها می‌تواند اطلاعات جالبی در مورد هر مکانی ارائه دهد. خراسان جنوبی و روستاها و مناطق اطرافش دارای آداب و رسوم خاصی در غذاهای محلی هستند که اغلب این غذاها از مواد موجود و متناسب با شرایط آب و هوایی آن منطقه  تهیه می شوند. امروزه با توجه به تغییرات در نحوه زندگی مردم به آداب و رسوم و نحوه تهیه غذاهای سنتی کمتر توجه می شود، به طوری که بعضی از این غذاهای محلی با گذشت زمان به مرز فراموشی رسیده اند و نسل های امروزی درباره آنها اطلاعات چندانی ندارند. در این مقاله قصد داریم دستور پخت یکی از غذاهای محلی شهر بیرجند را به طور کامل ارائه دهیم. پس با طرز تهیه اشکنه قند بیرجند همراه ما باشید.

غذاهای محلی بیرجند

غذاهای محلی بیرجند را انواع اشکنه‌های نخود، آرد گندم، گوجه فرنگی، بلغور شیر، عدس، خورشت سبزی، کشک سیاه، آش شلغم، قاتق عدس، قوروت بادمجان، کوکو کما، بلغور پلو، کشک سالاری، کشک زرد، گندم شیر و سابری تشکیل داده‌اند که در ادامه می خواهیم شما را با طرز تهیه اشکنه قند آشنا کنیم:

بی‌شک همه با غذایی به نام اشکنه آشنا هستند و در حالت کلی نیازی به معرفی آن نیست، اما این مدل اشکنه بخصوص نام آن شاید در لحظه اول کمی عجیب بنظر بیاید. اشکنه قند از غذاهای سنتی شهر بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی است.

مواد لازم برای ۲ نفر

کره: ۲قاشق سوپخوری

آرد برنج: ۲قاشق سوپخوری

آب: ۲پیمانه

آبلیمو: ۲قاشق سوپخوری

گردو: ۴عدد (ساییده شده)

دارچین: ۱قاشق چای خوری

زعفران: نصف قاشق چایخوری (آبکرده و غلیظ)

پودر قند به مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه قند بیرجند

ابتدا کره را در یک تابه داغ کنید، سپس آرد برنج را کم‌کم اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و متمایل به قهوه‌ای شود، سپس آب را کم‌کم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید و پودر قند، آب‌لیمو، گردو و دارچین را اضافه کرده و بجوشانید تا غلیظ شود. در مرحله آخر پخت، زعفران را اضافه کنید. این غذا همراه با نان و یا به صورت ترید سرو می‌شود.

نکات

اضافه کردن مقداری گلاب یا هل این غذا را خوشبو و خوشمزه تر می‌کند.

اگر غذا گلوله شد آن را داخل مخلوط کن میکس کنید.

زمان آماده سازی مواد اولیه حدودا ۱۰دقیقه است.

زمان پخت نیز حدودا ۲۰دقیقه است .

اشکنه قند را می توانید در وعده نهار، شام، پیش غذا سرو کنید .

در صورت بازدید از این استان زیبا حتما از غذاهای سنتی دیگرش نیز امتحان نمایید.

خانه معلم بیرجند



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران

  • حسن در ۵ آذر ۱۳۹۹

    یادمه در آمریکا یک بار اشکنه شیری درست کردم بردم دانشگاه برای یکی از اساتیدی ایرانی تا شروع کرد به خوردن اولین قاشق را با مکث زیاد خورد بعدی را کمی مکث کرد و بعد همه را به سرعت خورد خانواده اش می گفتند این چی بوده آوردی که همه را خودش خورده برای ما نیاورده.
    اگر خوب درست بشه اشکنه شیری فوق العاده هست… یادش به خیر بچگی ها زمستان هر روز صبح میخوردیم