طرز تهیه ترشه شامی ( غذای محلی گیلان )

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

ترشه شامی غذای  سنتی گیلان

مواد لازم

  • گوشت گوساله چرخ کرده نیم کیلو
  • پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
  • جعفری ساطوری ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ زده ۱ عدد
  • سیب زمینی پخته پوست گرفته ۲ عدد
  • آب غوره ۱/۲ پیمانه
  • زعفران سائیده
  • روغن
  • نمک و فلفل

طرز تهیه ترشه شامی

در یک ظرف بزرگ و مناسب گوشت، پیاز، جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل و زعفران سائیده (حل شده در کمی آب جوش) را بریزید. سیب زمینی ها را روی آنها رنده کنید و سپس با دست تمیز تمام مواد را چنگ بزنید تا باهم مخلوط و یکدست شوند.

 

در یک تابه دردار ۵ یا ۶ قاشق روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ شوند. با دستتان از مایه شامی بردارید و در کف دستتان پهن کنید. شامی ها را در روغن بیندازید و هر روی آنها را ۳ تا ۴ دقیقه سرخ و سپس از تابه خارج کنید.

مجددا شامی ها را به تابه باز گردانید. آبغوره را روی آنها بریزید و در تابه را بگذارید. حرارت را بسیار کم کنید و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه آنها را بپزید.

این مواد مناسب برای چهار نفر بوده است و مدت زمان شصت دقیقه آماده می شود.

انواع غذای محلی :

آش برگه از غذاهای محلی استان مرکزی + طرز تهیه           کوفته تبریزی غذای محلی آذربایجان شرقی+طرز تهیه

پیچاق قیمه (قیمه کاردی) از غذاهای محلی آذربایجان شرقی+طرز تهیه

 



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران