طرز تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی با طرز تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

با آمدن فصل تابستان و رشد گیاهان و سبزیجات مختلف، مادران ایرانی تمایل کمتری به استفاده از غذاهای برنجی دارند و بیشتر از غذاهایی استفاده می کنند که مواد اولیه آن در فصل تابستان رشد می کند. یکی از این غذاها خوراک لوبیا سبز با مرغ است. غذای مقوی و خوشمزه ای که معمولا با نان سرو می شود و محبوب بسیاری از ایرانی هاست. اگر شما هم اهل آشپزی و خوراکی های خوشمزه هستید در ادامه با طرز تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز همراه ما باشید.

خواص لوبیا سبز

لوبیا سبز از خوراکی های مفیدی است که وجود آن در سبد غذایی هر خانواده از واجبات است. لوبیا سبز منبع منگنز است که استفاده آن برای خانم ها توصیه می شود. منگنز دل درد را کم کرده و در خلق و خوی افراد تاثیر گذار است.

لوبیا سبز دارای فلاوونوئید است. ترکیبی که باعث کاهش رشد سلول های سرطانی سینه و روده می شود.

پتاسیم از دیگر منابع موجود در لوبیا سبز است. شما می توانید تنها با اضافه کردن ۱ فنجان لوبیا سبز به غذاهایتان، پتاسیم دریافتی بدن خود را تا ۱۹ درصد افزایش دهید.

دریافت فیبر، استحکام استخوان ها، سلامتی قلب، آهن و چندین ویتامین دیگر تنها بخشی از فواید خوردن لوبیا سبز است.

مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا سبز و مرغ

برای تهیه خوراک لوبیا سبز به ۴ تکه سینه یا ران مرغ، ۲ لیوان لوبیا سبز، ۳ عدد سیب زمینی (سیب زمینی ها نه بزرگ باشد و نه کوچک)، یک عدد پیاز، دو عدد هویج، دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، یک لیوان ذرت، یک لیوان نخود فرنگی، کمی آبلیمو و به مقدار لازم ادویه ( نمک، فلفل سیاه، زردچوبه) نیاز دارید.

طرز تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

معرفی طرز تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

طرز تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

ابتدا مرغ را برداشته و بشویید.مرغ ها را به تکه های مربعی کوچک خرد کنید. تابه یا قابلمه ای را برداشته و مرغ را داخل آن گذاشته و تفت دهید. پیازها را برداشته و به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس به قابلمه مرغ پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه می ریزیم تا همراه مرغ بپزد. این کار باعث می شود تا مرغ طعم ومزه بهتری به خود بگیرد. در همین حین که مرغ می پزد، سیب زمینی ها را برداشته، پوست کنده و بشویید. سپس آن را به تکه های نسبتا درشت خرد کرده و کنار می گذاریم (خرد کردن به تکه های درشت باعث می شود تا سیب زمینی هنگام پخت له نشود). سپس هویج را برداشته و پوست کنده و سپس به صورت حلقه حلقه (یا خلالی) آن را خرد می کنیم و کنار می گذاریم. حالا نوبت لوبیاها است. لوبیاها را در اندازه های نسبتا کوچک (نیم بند انگشت) خرد کرده و کنار می گذاریم. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، لوبیا سبز ها را همراه با هویج و رب گوجه فرنگی به قابلمه مرغ اضافه کرده و می گذریم تا باهم تفت داده شده و بپزند. توجه داشته باشید که شعله زیر قابلمه باید روی حرارت ملایم باشد. بعد از ۲۰ دقیقه نوبت سیب زمینی ها است که به مواد اضافه کنیم. در همین مرحله نخود فرنگی و ذرت را نیز به قابلمه مواد اضافه می کنیم. (در این مرحله کمی آبلیمو به مواد بزنید تا ظاهر موادی مانند سب زمینی حفظ شده و له نشوند). حالا به مقدار کافی آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا خوراک جا بیافتد. سیب زمینی ها را چک کنید اگر پخته بودند شعله را خاموش کنید. خوراک را در ظرف مناسبی ریخته و همراه نان نوش جان کنید.

نکات لازم برای طرز تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

در صورت تمایل می توانید از قارچ و یا آلو بخارا هم در این خوراک استفاده کنید.

در برخی از دستورها از گوشت به جای مرغ استفاده می شود. برای این کار گوشت راسته بدون چرب را انتخاب کرده و آن را به تکه های متوسط خرد کنید.

اگر طعم ذرت با ذائقه تان سازگار نیست آن را از دستور حذف یا مقدارش را کم تر کنید.

استفاده از زعفران دم کرده عطر و رنگ بهتری به خوراک خواهد داد.

مطالب مرتبط: خوراک سینگو هرمزگان ، کوکوی لوبیا سبز تبریز



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران