طرز تهیه خورشت کرفس تبریزی

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی با طرز تهیه خورشت کرفس تبریزی

همه ما از غذاهای تبریز و دستپخت بانوان تبریزی و مهارت آن ها در پخت کوفته تبریزی بسیار شنیده ایم. امروز اما می خواهیم یکی طرز تهیه خورشت کرفس تبریزی از خورشت های خوشمزه و پرخاصیت تبریز را به شما معرفی کنیم. خورشتی که مردم را به دو دسته تقسیم کرده است! افرادی که عاشق خورشت کرفس اند و افرادی که از آن متنفراند. البته دسته دوم اگر از خاصیت کرفس آگاه باشند به هیچ وجه از خورشت کرفس نمی گذرند.

فواید کرفس

کرفس سبزی ای پر خاصت با طعمی شیرین و مطلوب که بانوان به خوبی توانسته اند با ترکیب آن با سایر مواد غذاها و نوشیدنی های مقوی و پر خاصیتی برای خانواده و عزیزان خود تهیه کنند. جالب است بدانید ۹۵ درصد ساقه کرفس را آب تشکیل داده و این سبزی انواع ویتامین های مختلف مانند ویتامین A، C، K،B، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، کربوهیدرات و غیره را دارد. به جز این ها و خاصیت کاهش وزن، کرفس به هضم غذا هم کمک می کند. کاهش التهاب، کاهش فشار خون بالا و کاهش کلسترول بد از جمله خواصی است که کرفس برای شما به ارمغان خواهد داشت. در کنار این خواص خوردن کرفس می تواند به افزایش قدرت بینایی و تقویت حافظه هم کمک کند. فراموش نکنید که کرفس ۹۵ درصد آب در ساقه خود دارد و خوردن آن به هیدراته ماندن بدن کمک می کند. گفته می شود که خردن کرفس بدن را در برابر سرطان نیز مقاوم می کند.

مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس تبریزی

معرفی طرز تهیه خورشت کرفس تبریزی

طرز تهیه خورشت کرفس تبریزی

برای تهیه خورشت کرفس تبریزی به ۲ عدد پیاز، ۳۰۰ گرم گوشت خورشتی، ۵۰۰ گرم کرفس، ۱۰۰ گرم برگ کرفس، ۳ عدد لیمو عمانی،۲۰ گرم نعنا تازه، ۸۰ گرم جعفری تازه، یک قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل نیاز دارید. توجه داشته باشید که این مقدار مواد برای تهیه خورشت برای ۴ نفر مناسب است.

طرز تهیه خورشت کرفس تبریزی

کرفس هایی که خرده اید را خوب بشویید. پس از شستن کرفس ها، برگ کرفس ها را از ساقه جدا کنید. سپس ساقه ها را در اندازه ای که نه چندان بزرگ باشد و نه چندان کوچک خرد کنید. حالا نعنا و جعفری های تازه را بشویید. برگ های کرفس را به همراه نعنا و جعفری به صورت ریز خرد کنید. پس از این که خرد کردن نعنا و کرفس تمام شد، تابه ای را برداشته و داخل آن کمی روغن بریزید. سپس نعنا، جعفری و کرفس خرد شده را داخل تابه ریخته و تفت دهید.

حالا نوبت پیازها است.پیازها را برداشته و به صورت خیلی ریز خرد کنید. بعد تابه ای را بردارید و داخل آن کمی روغن ریخته و پیازها را درون آن ریخته و تفت دهید. تفت دادن پیازها را تا زمانی که پیازها نرم و طلایی رنگ شوند ادامه دهید. پس از سرخ شدن پیازها وقت آن است که گوشت هایی را که به صورت خورشتی خرد کرده اید به پیازها اضافه کنید. زردچوبه و فلفل را نیز به تابه گوشت و پیاز اضافه کرده و هم بزنید تا ادویه ها به خورد گوشت بروند. حالا منتظر باشید تا گوشت بپزد.

پس از این که گوشت پخته شد و تغییر رنگ داد، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و هم بزنید. کرفس ها را هم به تابه گوشت اضافه کنید. حالا چند لیوان آب داخل تابه ریخته و بگذارید تا گوشت کامل مغز پخت و نرم شود. توجه داشته باشید که د رطی این مدت شعله باید روی حرارت ملایم باشد.

پس از چند دقیقه لیمو عمانی ها را برداشته و با چنگال سوراخ کنید و سپس داخل تابه گوشت بریزید. پس از اینکه گوشت پخته شد، سبزی هایی را که قبلا تفت داده بودید به گوشت اضافه کنید. حالا شعله را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید تا خورشت به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بجوشد و جا بیافتد.پس از اینکه خورشت جا افتاد حدو ۳ قاشق غذاخور روغن داخل آن بریزید و بگذارد چند دقیقه دیگر بجوشد. حالا خورشت را در ظرف مناسب ریخته و هماره برنج میل کنید. نوش جان.

مطالب مرتبط: خاگینه هویج تبریز



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران