طرز تهیه خورش تورشه کباب گیلانی

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی با طرز تهیه خورش تورشه کباب گیلانی

در تهیه غذاهای محلی معمولا مواد اولیه ای به کار می روند که مخصوص آن منطقه بوده و یافتنشان در دیگر شهرها و مناطق ایران دشوار و یا غیرممکن است. خوشبختانه خورش تورشه کباب گیلانی از آن دسته غذاهایی است که هر جای ایران که زندگی کنید، می توانید مواد اولیه و اصلی آن را تهیه کرده و درستش کنید. برای تنوع در غذاها و خوراکی که هر روز می خوریم، امتحان کردن غذاهای محلی شهرهای دیگر ایده بسیار مثبت و پرکاربردی محسوب می شود. شما علاوه بر تنوع و رنگ جدید بخشیدن به منوی آشپزخانه تان، با غذاهای محلی ایران آشنا شده و طرز تهیه و خواص آن ها را هم یاد می گیرید. آشپزی برای کسانی که عاشق غذا و آشپزخانه هستند، یک سرگرمی دلپذیر به حساب می آید. ناگفته نماند که آشپزی و آماده کردن غذاهای خوشمزه و لذیذ خود نوعی هنر است و از هر کسی بر نمی آید. بسیار خوش شانس هستیم که در عصر تکنولوژی و اینترنت می توانیم انواع غذاهای محلی، ایرانی، خارجی و … را به راحتی یاد گرفته و درست کنیم. این گونه دیگر هیچ کس بهانه ای برای آشپزی نکردن ندارد. این بار می خواهیم شما را با طرز تهیه یکی دیگر از غذاهای فوق العاده خوش طعم و دلچسب گیلان به نام “خورش تورشه کباب” آشنا کنیم. این خورش مرغی بسیار خوشمزه و در عین حال سالم و مقوی است و یک وعده غذایی کامل به حساب می آید. رسپی که در اختیارتان قرار می دهیم مخصوص ۶ نفر است و مدت زمان آماده سازی مواد اولیه خورش تورشه کباب گیلانی ۱۵ دقیقه و مدت زمان پخت آن ۵۰ دقیقه است. امیدواریم از یادگیری طرز تهیه خورش تورشه کباب گیلانی خوشحال شده و از آماده کردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای خورش تورشه کباب گیلانی

مرغ: ۱ عدد

سیب زمینی: نیم کیلو

بادمجان قلمی: ۳ عدد

پیاز: ۱ عدد

گوجه فرنگی متوسط: ۳ عدد

آب نارنج یا آبلیمو: ۱ فنجان

آبغوره: ۲ قاشق غذاخوری

پودر دارچین: به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: به مقدار لازم ( به صورت دلخواه)

روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه خورش تورشه کباب

  1. ابتدا مرغ را بشوئید و تمیز کنید. سپس آن را به تکه های متوسط تقسیم کنید. در یک قابلمه بزرگ مقداری روغن بریزید و مرغ ها را همراه پیاز خرد شده در آن قرار دهید. سپس روی مرغ ۳ لیوان آب جوش ریخته و دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید. یک فنجان آبلیمو یا آب نارنج را همراه ۲ قاشق غذاخوری آبغوره به مرغ ها اضافه کرده و مرغ را روی حرات متوسط قرار دهید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مرغ ها خوب بپزند. ( اگر نمی خواهید خورش تورشه کبابتان خیلی ترش شود، می توانید آبغوره را حذف کنید)

*همچنین، می توانید به جای مرغ، از ۳ عدد ران مرغ استفاده کنید. می توانید از هر قسمت دیگر مرغ برای خورش تورشه کباب گیلانی استفاده نمایید. از آن جایی که مرغ ها پس از پخته شدن، سرخ می شوند، ران مرغ مجلسی تر و بهتر به نظر می رسد.

  1. پس از آن که مرغ ها پخته شدند و آبشان کمتر شد، مرغ ها را از داخل آب برمی دارید. در یک قابلمه بزرگ مقداری روغن بریزید و تمام اطراف مرغ ها را در روغن سرخ کنید.
  2. پس از آن که مرغ ها سرخ شد، آن ها را از قابلمه بردارید. گوجه فرنگی ها را قاچ کرده و به ۴ قسمت برش داده ایم، مقداری نمک رویشان می پاشیم و داخل همان روغن سرخشان کنید.
  3. پس از سرخ شدن گوجه فرنگی ها، آن ها را هم از قابلمه بردارید و رب گوجه فرنگی را در روغن بریزید و سرخ کنید تا رنگ و بوی خامی اش گرفته شود.
  4. سپس، آب مرغ که در قابلمه دیگر باقی مانده، به رب گوجه فرنگی سرخ شده اضافه کنید. بهتر است آب مرغ را از صافی رد کنید تا پیازها داخل سس نروند.
  5. حالا مرغ های سرخ شده را همراه زعفران دم کرده به سس اضافه کرده و طعم خورش را تست کنید. در صورت کم بودن نمک یا فلفل مقداری به آن اضافه کنید. حرارت اجاق گاز را روی حالت ملایم قرار داده و در قابلمه را بگذارید تا مرغ ها با سس خوب بپزند و طعم دار شوند. همچنین سس مرغ غلیظ شود.
  6. در پنج دقیقه نهایی پخت خورش تورشه کباب گیلانی، گوجه فرنگی های سرخ شده را به مرغ ها اضافه کنید تا طعم سس را گرفته و داغ شوند. زمانی که خورش روغن بیندازد یعنی این که خوب جا افتاده و آماده است.
  7. در حین پخت مرغ ها، سیب زمینی ها و بادمجان ها را پوست گرفته و ورقه ورقه کنید و سپس در روغن سرخ کنید. در سرخ کردن سیب زمینی ها مقداری هم زردچوبه اضافه کنید تا سیب زمینی ها خوش رنگ شوند.
  8. خورش تورشه کباب گیلانی را در ظرف مناسب بکشید و اطراف آن را با سیب زمینی و بادمجان سرخ شده تزئین کنید.

خورش تورشه کباب گیلانی را همراه برنج نوش جان کنید.

امیدواریم از این غذای خوشمزه محلی لذت ببرید.

مطالب مرتبط: طرز تهیه پامادور خورش گیلانی



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران