طرز تهیه خورش شیش انداز ( غذای محلی گیلان)

  • طرز تهیه خورش شیش انداز ( غذای محلی گیلان)
  • طرز تهیه خورش شیش انداز ( غذای محلی گیلان)
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

خورش شیش انداز گیلانی

 

مواد لازم

  • مغز گردو ۳۰۰ گرم
  • بادمجان قلمی ۵ عدد
  • رب انار ترش ۲ قاشق سوپخوری
  • پیاز سرخ کرده ۴ قاشق
  • زردچوبه، نمک، فلفل و دارچین
  • روغن برای سرخ کردن

 

طرز تهیه خورش شیش انداز:

مغز گردو را کاملا سائیده و پودر کنید. در یک قابلمه یا تابه نچسب متوسط، گردو را به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب و ادویه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن بیندازد.

 

بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت چهارگوش چهارگوش ریز خرد کنید. بادمجانهای خرد شده را در وغن داغ سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس بادمجانها را با پیاز سرخ شده به مخلوط مغز گردو اضافه کنید و مقدار کمی دارچین نیز بریزید. اجازه دهید تا خورش آهسته چند جوش بزند و جا بیفتد.

 

این خورش خوشمزه را با برنج سرو کنید

زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه    زمان پخت : ۵۰ دقیقه   مقدار لازم برای : ۸ نفر

 

Image result for ‫خورش شیش انداز‬‎

 

علاوه بر غذاهای خوشمزه ای که شمال ایران داره مناطق زیبا و دیدنی فراوونیم داره که دیدنش خالی از لطف نی :

دهکده ییلاقی اولسبلنگاه ماسال   پارک جنگلی سراوان رشت

 



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران