طرز تهیه خورش قیمه جهرم

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

قیمه جهرم

معمولا همه ما خورشت قیمه را به یک روش یکسان با لپه و گوشت گوسفندی درست می‌کنیم، اما بهتر است بدانید نوعی خورشت قیمه به‌طور کاملاٌ متفاوت و با استفاده از حبوبات دیگری مانند لوبیا سفید و نخود در شهرستان جهرم، یکی از شهرهای استان فارس، تهیه می‌شود. در این شهرستان خورشت قیمه بیشتر در ماه محرم و به‌صورت نذری پخت می‌شود. این خورشت به دلیل داشتن نخود و لوبیای سفید طعم متفاوتی با قیمه‌های نقاط دیگر کشور دارد، در سفر به این منطقه، حتماً این خورشت خوشمزه را امتحان کنید، البته قبل از سفرتان نیز می‌توانید خودتان طرز پخت این خورشت را یاد بگیرید، در منزل آماده کرده و از خوردن آن در جمع خانواده لذت ببرید. پس در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت این خورشت را یاد بگیرید.

زمان لازم برای پخت قیمه جهرم :

۲الی ۳ ساعت

مواد لازم برای پخت قیمه جهرم :

این مواد برای ۲الی۳ نفر در نظر گرفته‌شده است.

لوبیا سفید: ۵/۱ لیوان

گوشت قرمز: ۲۰۰ گرم

نخود: ۵/۱ لیوان

رب گوجه: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

سیب‌زمینی: ۳ عدد متوسط

دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری

نمک، فلفل، زردچوبه و آب‌لیمو: به میزان لازم

زعفران: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری.

طرز تهیه خورشت قیمه جهرم :

طرز تهیه خورش قیمه جهرم

خورش قیمه جهرم

ابتدا باید نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آبشان را چندین بار عوض کنید، این کار باعث می‌شود تا نفخ حبوبات از بین برود. سپس در قابلمه‌ای مناسب نیم‌پز کنید.

در ظرف دیگری کمی روغن مایع ریخته و پیاز را سرخ‌کنید. بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را به آن اضافه کرده و بعد از کمی تفت خوردن رب گوجه بزنید. اجازه دهید که رب کمی سرخ‌شده و به‌اصطلاح رنگ باز کند. این کار موجب خوش‌رنگ‌تر شدن غذا می‌شود. در انتها، پودر دارچین، زعفران و فلفل را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و یک لیتر آب در قابلمه بریزید. سپس، شعله را بر روی حرارت متوسط گذاشته و لوبیا و نخود نیم‌پز شده را به مواد اضافه کنید.

سپس در ظرف جداگانه سیب‌زمینی‌ها را بعد از پوست گرفتن و خلال کردن داخل روغن داغ سرخ‌کنید.

بعد از پخت کامل غذا، نمک و آب‌لیمو را نیز به آن اضافه کنید. سپس، خورشت را در ظرفی مناسب ریخته و سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده را بر روی آن بریزید.

نکات طلایی برای پخت قیمه جهرم

برای ترشی غذا می‌توانید به‌جای آب‌لیمو از ۲ تا ۳ لیموعمانی استفاده کنید.
گوشت گوسفندی برای طبخ این غذا مناسب‌تر بوده و طعم بهتری به آن می‌دهد.

این خورش را به همراه پلوی زعفرانی میل نمایید.

مطالب مرتبط: خورش سرگنجشکی جنوبی، خورش فسنجان و کشک مرکزی



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران