طرز تهیه خورش ماست اصفهان

  • طرز تهیه خورش ماست اصفهان
  • طرز تهیه خورش ماست اصفهان
  • طرز تهیه خورش ماست اصفهان
  • طرز تهیه خورش ماست اصفهان
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

خورش ماست اصفهان

خورش ماست یکی از غذاهای اصیل و سنتی مردم اصفهان است. این غذا خورش نامیده می شود اما در واقع به عنوان دسر و پیش غذا سرو می شود. خورش ماست طعمی شیرینی دارد و بسیار خوشمزه است.

مواد لازم :

  • گوشت گردن گوشفند ۲۰۰ گرم
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • ماست پر چرب ۳ پیمانه
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری
  • گلاب ۱ قاشق سوپخوری
  • خلال بادام ۱ قاشق سوپخوری
  • مغز گردو ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش :

پیاز را از وسط به ۴ قسمت تقسیم کنید و همراه با گوشت و زردچوبه در قابلمه بریزید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد. وقتی گوشت کاملا پخته و نرم شد، آن را از استخوان جدا کنید و در ظرف مسی خوب بکوبید. گوشت را آنقدر بکوبید تا کش بیاید.

 

زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و آن را در یک قابلمه متوسط بریزید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ماست جوش بیاید. حال گوشت کوبیده شده را روی آن بریزید و هم بزنید.

 

کمی بعد نمک، مغز گردو، خلال بادام، زعفران و گلاب را نیز اضافه کنید. بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و به ظرف سرو مورد نظر انتقال دهید. بهتر است خورش را ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود. این خورش سرد سرو می شود.

زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه    زمان پخت : ۱۲۰ دقیقه    مواد لازم برای : ۴ نفر



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران