طرز تهیه دوپیازه میگو بوشهر

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی با طرز تهیه دوپیازه میگو بوشهر

بوشهری ها در طبخ غذاهای متنوع و مقوی بسیار تردست هستند. در سفر به استان بوشهر حتما باید از غذاهای محلی آن امتحان کرد. یکی از خوشمزه ترین و مغذی ترین غذاهای دریایی بوشهر، دوپیازه میگو است. دو پیازه میگو بوشهر به روش منحصر به فردی تهیه می شود و در هیچ جای دیگری مانند ندارد. زیرا که اصالت این غذا ریشه در بوشهر دارد. همان طور که می دانید میگو، یک غذای دریایی است که سرشار از فسفر و پروتئین بوده و برای بیماران قلبی و پوکی استخوان و کودکان در حال رشد بسیار مفید می باشد. اگر مشکل شما با میگو به خاطر ظاهر و بوی بدش است، در روش تهیه دوپیازه میگو بوشهر راه های رفع کردن بوی میگو را به شما آموزش خواهیم داد. پس با طرز تهیه دوپیازه میگو بوشهر همراه ما باشید.

مواد لازم برای دوپیازه میگو بوشهر

میگو: ۵۰۰ گرم

سیب زمینی: ۲ عدد

سیر: ۵ حبه

پیاز: ۲ عدد

آب پیاز: نصف پیمانه

آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

سرکه: ۱ قاشق مرباخوری

زردچوبه: نصف قاشق چای خوری

زنجبیل: نصف قاشق چای خوری

دارچین: نصف قاشق چای خوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

سس فلفل: ۱ قاشق مرباخوری

سس تارتار: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دوپیازه میگو بوشهر

معرفی طرز تهیه دوپیازه میگو بوشهر

طرز تهیه دوپیازه میگو بوشهر

اولین مرحله طرز تهیه دوپیازه میگو بوشهر تمیز کردن میگو می باشد که جزء اصلی این غذا است. میگوها را خوب تمیز کنید و بشویید. سپس آن ها را داخل صافی قرار دهید تا آبشان خارج و گرفته شود.

برای گرفتن بوی میگوها که یکی از مهم ترین مراحل است، داخل قابلمه مقداری آب ریخته و به روی اجاق گاز قرار دهید. پس از به جوش آمدن آب ۱ عدد پیاز را به همراه چند حبه سیر پوست گرفته، بشویید و به چهار قسمت تقسیم کنید. سپس به همراه مقداری برگ بو و آبلیمو داخل قابلمه قرار دهید. در ادامه آن میگوها را به قابلمه اضافه کنید.

پس از گذشت چند ثانیه که میگو ها چند جوش خوردند و رنگشان کمی تغییر یافت، میگوها را از قابلمه در بیاورید. توجه داشته باشید که میگو اگر مدت زیادی داخل آب جوش بماند، بافتش بسیار سفت خواهد شد. پس از خارج کردن میگوها از قابلمه، آن ها را داخل آبکش بریزید و آبشان را بگیرید.

پس از آبکش کردن میگوها، یک بار دیگر آن ها را داخل صافی بریزید تا آبشان کاملا خارج شود.

۱ عدد پیاز را که باقی مانده است، به همراه حبه های سیر پوستشان را بگیرید و بشویید، روی تخته آشپزخانه به طور مرتب و با سلیقه به شکل نگینی خردشان کنید.

یک ماهیتابه بردارید و روی اجاق گاز قرار دهید و داخلش مقداری روغن بریزید. پس از داغ شدن روغن پیاز و سیرهای خرد شده را اضافه کنید و مواد را به هم بزنید. مواد را خوب تفت بدهید تا کاملا بپزند.

پس از سرخ شدن پیازها، میپوها را به ماهیتابه اضافه کرده و خوب تفتشان بدهید. سپس مقداری رب گوجه فرنگی به محتویات ماهیتابه اضافه کرده و خوب به هم بزنید تا همه مواد آغشته شوند. تا زمانی که خامی رب گوجه فرنگی از بین برود، مواد را تفت بدهید. سپس ادویه های ذکر شده را همراه مقداری آبلیمو به ماهیتابه اضافه کنید. به هم زدن و تفت دادن مواد همچنان ادامه دهید.

حال، وقت پوست گرفتن سیب زمینی است. سیب زینی را پوست گرفته، بشویید و به روی تخته آشپزخانه به شکل نگینی درشت خرد کنید.  داخل قابلمه ای مقداری آب بریزید و سیب زمینی ها را داخل آن در حد “نیم پز” شدن بپزید. سپس داخل ماهیتابه ای مقداری وغن ریخته و سیب زمینی ها را داخل روغن روی حرارت ملایم تفت داده و سرخ کنید.

پس از سرخ شدن سیب زمینی ها، آن ها را به میگوها اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید.

طرز تهیه سس دوپیازه میگو

برای تهیه این سس آب پیازی که از قبل آماده کرده اید، داخل کاسه ای بریزید و سپس زعفران دم کرده، سس تارتار، سس فلفل، آبلیمو و سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و خوب مواد را به هم بزنید.

این سس به دست آمده را به میگوهای داخل ماهیتابه اضافه کنید و مواد را به هم بزنید تا سس به خورد تمام مواد برود. اجازه دهید این مواد به مدت ۱۵ دقیقه به روی حرارت ملایم پخته شوند.

پس از ۱۵ دقیقه، دوپیازه میگو بوشهری شما آماده است. می توانید غذا را داخل ظرف مناسبی باکشید و آن را همراه برنج یا نان و ترشیجات بندری نوش جان کنید.

نکاتی برای ترد و خوشمزه تر شدن دوپیازه میگو بوشهر

  1. گیشنیز تازه به خوشمزه تر شدن غذا کمک می کند. مقداری گیشنیز تازه بشویید و ساطوری خرد کنید. سپس به خوراک اضافه کنید.
  2. اضافه کردن دو عدد گوجه شسته و خرد شده به مواد، باعث خوش طعم تر شدن غذا می شود.
  3. اگر دوست داشته باشید می توانید در یک ماهیتابه کوچک مقداری کشمش را با روغن تفت داده و به خوراک دوپیازه میگو اضافه کنید.
  4. این رسپی برای ۴ نفر مناسب است. در صورت تهیه کم یا بیشتر این غذا، مئاد اولیه را نیز کم یا اضافه کنید.

نوش جان!

مطالب مرتبط: دال عدس بوشهر، میگو پلو بوشهری



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران