طرز تهیه دویماج تبریز

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی با طرز تهیه دویماج تبریز

منطقه آذربایجان و تبریز پر از انواع غذاهای محلی است از آش و شوربا گرفته تا کوفته تبریزی و چلوخورش ها. تنوع غذایی ای که این شهر و منطقه دارد کم نظیر است و به همین دلیل هم غذاهای آذری بر سر زبان ها است. چون این تنوع غذاهای محلی توانسته رضایت هر ذائقه و سلیقه ای را جلب کند. اگر به مواد اولیه غذاهای آذری نگاهی بیاندازیم متوجه انواع مغزها و سبزیجات مغذی و مقوی خواهیم شد که باعث شده تا ارزش غذایی این منطقه بالا برود. یکی از انواع این غذاها دویماج است. دویماج غذایی شناخته شده در منطقه آذربایجان است و از آنجا که این غذا بسیار راحت و سریع آماده می شود، طرفداران زیادی هم دارد. این غذا به دلیل مواد مغذی و مقوی ای که دارد برای وعده های غذایی صبحانه به ویژه برای کودکان مناسب است. گرچه آذری ها این غذا را به عنوان عصرانه ای خوشمزه هم تهیه و نوش جان می کنند

مواد لازم برای تهیه دویماج تبریز

برای تهیه دویماج به ۲ عدد نان لواش خشک، کمی آب (آب برای این است که نان کمی نرم شود)، ۱۰۰ گرم پنیر تبریز، ۵۰ گرم کره و کمی گردو خرد شده و کشمش و مقداری سبزی معطر مانند جعفری، شوید و پیازچه نیاز دارید.

می توانید به جای نان لواش از نان اسکو که نانی خوشمزه و خوش طعم است استفاده کنید. بسته به ذائقه خود می توانید سبزی یا پنیر دویماج را کم و زیاد کنید. به جای پنیر تبریز می توانید از سایر پنیرها هم استفاده کنید اما بد نیست بدانید که پنیر تبریز باعث خوش طعم شدن دویماج خواهد شد. در صورت تمایل می توانید از ترب هم درترکیب دویماج استفاده کنید.

طرز تهیه دویماج تبریز

معرفی طرز تهیه دویماج تبریز

طرز تهیه دویماج تبریز

ابتدا ظرف مناسبی برداشته و نان خشک (نان اسکو) را در آن خرد کنید. خرده های نان باید نه خیلی درشت و نه خیلی ریز باشند. اندازه کورن فلکس را در نظر بگیرید و نان خشک را در آن اندازه خرد کنید. حال کمی آب به آن اضافه کرده و چند دقیقه ای صبر کنید تا نان نرم شود. دقت کنید که میزان آب اضافه شده به نان نباید خیلی زیاد و یا خیلی کم باشد. میزان آب باید به اندازه ای باشد که نان کمی نرم شده و حالت خشک و شکنندگی خود را از دست بدهد. اگر نان خیلی نرم شود بد فرم و چسبناک خواهد شد و اگر میزان آب کم باشد، خشک و غیر قابل خوردن خواهد شد.

ظرف دیگر برداشته و رو حرارت بگذارید و کره را داخل آن بریزید. بگذارد تا کره ذوب شود. پس از ذوب شدن کره، آن را روی نان ریخته و کمی هم بزنید تا کرده به خورد نان برود. حال پنیر تبریز را برداشته و به تکه های کوچک خرد کنید. پس از خرد کردن پنیر، آن را هم به مخلوط نان و کره اضافه کنید. سبزی ها معطر را برداشته، خرد کرده و بشویید. پس از شستن سبزی ها آن ها را در سبدی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. وقتی آب اضافی سبزی ها گرفته شد، آن ها را به مخلوط نان و پنیر و کره اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. حالا وقت آن رسیده که گردو و کشمش را به این ترکیب اضافه کنید. همه مواد را با قاشق هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.

ظرف مناسبی را بردارید. تکه ای از دویماج را برداشته و با دست به آن فرم دهید( می توانید آن را به صورت بیضی یا دایره درآورید) و در ظرف مورد نظر بگذارید. این کار را تا زمان تمام شدن همه مواد ادامه دهید.حالا کافی است روی دویماج را تزیین کنید. دویماج شما آماده سرو است. نوش جان

مطالب مرتبط: آش شیله عدس تبریز، شوربای تره تبریز



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران