طرز تهیه رولت گوشت

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی با طرز تهیه رولت گوشت

مهمان نوازی ایرانی ها همیشه زبانزد عام و خاص بوده و مهارت خانم های ایرانی در آشپزی بسیار ستودنی است. ما مردم ایران دوست داریم در مهمانی ها و مجالس به بهترین شکل ممکن از میهمانانمان پذیرایی کنیم و لبخند خشنودی و رضایت را بر لب آن ها ببینیم. به همین سبب سفره های رنگین و غذاهای مجلسی ایرانی در حال گرفتن شهرت جهانی هستند. یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که می توانید به سفره زیبای مجالستان اضافه کنید، رولت گوشت است. رولت گوشت به سبب داشتن مواد اولیه غنی و پروتئین دار می تواند به عنوان وعده اصلی نیز سرو شود اما می توانید به عنوان پیش غذا نیز همراه غذای اصلی دیگر سرو نمایید. تهیه این غذا بسیار آسان و لذت بخش است. ما طرز تهیه رولت گوشت مجلسی با سس مخصوص در فر و بدون فر را در اختیارتان قرار می دهیم. می توانید به یکی از دو روشی که بهتان آموزش داده می شود، این غذای خوشمزه را آماده کنید. امیدواریم لذت ببرید.

مواد لازم برای سس مخصوص رولت گوشت

پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری

سیر رنده شده: ۱ حبه

روغن مایع: به مقدار لازم

آب جوش: نیم لیتر

آبلیمو ترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری

زعفران آب شده و دم کشیده: ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم

طرز تهیه سس مخصوص رولت گوشت:

پیاز نگینی خرد شده را داخل مقداری روغن تفت می دهیم. در تابه ای دیگر رب گوجه فرنگی را همراه مقداری روغن تفت می دهیم. زمانی که رب سرخ شد و بوی خامی اش گرفته شد، پیاز تفت داده شده را همراه سیر رنده شده به آن اضافه می کنیم. مواد را باهم تفت می دهیم سپس آبلیمو، زعفران، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نیم لیتر آب جوش را اضافه کرده و به قدری مواد را هم می زنیم تا سس غلظت بگیرد.

مواد لازم برای رولت گوشت

گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله): نیم کیلو

پیاز رنده شده و آب گرفته شده: ۱ عدد متوسط

تخم مرغ: ۱ عدد

گیشنیز ساطوری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

جعفری ساطوری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

پودر تخم گیشنیز: ۱ قاشق چای خوری

نان باگت خشک و پودر شده: ۵۰ گرم

مغز گردو ریز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

زرشک: ۳ قاشق غذاخوری

زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری

نمکف فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم

طرز تهیه رولت گوشت

معرفی طرز تهیه رولت گوشت

طرز تهیه رولت گوشت

مرحله اول: گوشت چرخ کرده را همراه کمی نمک با دستمان خوب ورز می دهیم. سپس، تخم مرغ، پیاز رنده شده و آب گرفته شده، زردچوبه، پودر گیشنیز، فلفل سیاه و پودر نان باگت را به گوشت اضافه کرده و به ورز دادن ادامه می دهیم. مواد را آن قدر ورز می دهیم تا خوب مخلوط شود و حالت چسبندگی بگیرد. ورز دادن گوشت بسیار مهم است. زیرا در صورتی که خوب ورز ندهیم، ممکن است رولت گوشتمان حین پخت وا برود و غذایمان خراب شود. به همین سبب تا می توانید با دستتان مواد را خوب ورز دهید و سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خودش را بگیرد.

مرحله دوم: گوشت را پس از یک ساعت از یخچال درمی آوریم و بین دو لایه کیسه فریزر قرار می دهیم. سپس با کمک وردنه گوشت را باز می کنیم. باید مواظب باشیم که گوشت خیلی نازک نباشد و حداقل به اندازه یک سانتی متر ضخامت داشته باشد. پس از آن که گوشت را باز کردیم، گیشنیز و جعفری ساطوری و ریز خرد شده، زرشک و گردوی ریز خرد شده را روی سطح گوشت پخش می کنیم. سپس گوشت را به آرامی از عرضش رول می کنیم و دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله سوم: رول گوشت را پس از نیم ساعت از یخچال درمی آوریم. در ماهیتابه بزرگی مقداری روغن سرخ کردنی می ریزیم و می گذاریم تا داغ شود. رولت گوشت را داخل روغن قرار می دهیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم تما قسمت هایش به خوبی سرخ شوند. برای زیر و رو کردن رولت از کفگیر کمک می گیریم و باید خیلی مراقب باشیم تا رولت باز نشود.

مرحله چهارم: پس از آن که تمام قسمت های رولت گوشت سرخ شد، سس مخصوص رولت گوشت را با ملاقه روی همه قسمت های رولت می ریزیم و پخش می کنیم و سپس در ماهیتابه را می گذاریم تا رولت روی حرارت ملایم اجاق به مدت ۴۵ دقیقه به آرامی بپزد و به خرد رولت گوشت برود. پس از ۴۵ دقیقه رولت گوشتمان آماده است. می توانیم با زرشک و خلال پسته آن را تزئین و سرو کنیم.

*پس از اضافه کردن سس مخصوص رولت گوشت می توانیم رولت را به مدت یک ساعت در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهیم و در لحظات آخر پخت مقداری پنیر پیتزا روی رولت بریزیم.

فوت و فن های پخت رولت گوشت

  • از آرد نخودچی می توان به جای پودر نان باگت استفاده کرد.
  • برای مواد میانی رولت گوشت می توان از دو یا سه عدد تخم مرغ آب پز شده استفاده کرد. در این صورت باید تخم مرغ ها را به شکل درسته و همراه با دیگر مواد روی سطح گوشت قرار داد و رول کرد.
  • پس از پخته شدن رولت گوشت همراه با سس مخصوص، می توان سس رولت گوشت را با کمک همزن برقی به شکل پوره درآورد و روی رولت ریخت.
  • به جای کیسه فریزر می توان از گوشت را روی کاغذ روغنی یا ورق سلفون پهن کرد. روی ورق سلفون باید کمی آرد پاشید.
  • اگر در چسباندن کناره ها و لبه های گوشت دقت نکنید و یا تخم مرغ را از مواد رولت حذف کنید، رولت هنگام پخت وا می رود. در صورتی که احساس کنید مواد گوشتی چسبناک است، انگشتانتان را خیس کرده و سپ گوشه و لبه های رولت را به هم بچسبانید. هنگام سرو رولت گوشت نیز، رولت را به وسیله یک چاقوی تیز و برنده برش دهید تا رولت له نشود و وا نرود.
  • رولت گوشت را می توان همراه نان یا برنج سرو کرد.

اگر گوشت به خوبی ورز داده نشود، احتمال این که رولت پاره شود یا ترک بردارد زیاد است. هرچه گوشت را خوب ورز بدهید، یک رولت صاف و تمیز بدون هیچ گونه وارفتگی و ترک خواهید داشت.

مطالب مرتبط: طرز تهیه کیک گوشت



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران