طرز تهیه سمبوسه گوشت

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی با طرز تهیه سمبوسه گوشت

سمبوسه یکی از غذاهای پر طرفدار و مشهور ایران که متعلق به شهرهای جنوبی است، اما امروزه در شهرهای گوناگون در انواع متفاوتی تهیه می شود. اگر بخواهیم معروف ترین سمبوسه ها را برایتان معرفی کنیم؛ سمبوسه سیب زمینی، سمبوسه گوشت، سمبوسه پیتزایی، سمبوسه هندی و سمبوسه افغانی هستند.

مواد مورد نیاز (برای ۴ نفر):

  • گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
  • سیب زمینی بزرگ: ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ: ۱ قاشق غذاخوری
  • نان لواش: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه سمبوسه گوشت

آشنایی با طرز تهیه سمبوسه گوشت

طرز تهیه سمبوسه گوشت

ابتدا سیب زمینی را نگینی خرد کنید، کمی نمک و زردچوبه اضافه کرده و سرخ کنید. تا زمانی که سیب زمینی ها سرخ شوند، باید مایه گوشتی را نیز آماده کنید. برای این کار باید در ابتدا پیاز داغ، کمی روغن، فلفل، نمک، زرچوبه و گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه بریزید و با هم تفت دهید تا گوشت پخته و سرخ شود. سپس رب گوجه را هم اضافه کنید و دوباره مواد را تفت دهید تا رب و گوشت سرخ شوند.  سپس باید سیب زمینی های سرخ شده را اضافه کنید و تفت دهید. حالا اجازه دهید مایه گوشتی سرد شود و بعد از این مرحله، نوبت پیچیدن سمبوسه ها فرارسیده که بهتر است از نان لواش استفاده کنید و به صورت مستطیلی برش دهید، داخل نان به اندازه کافی مایه گوشتی گذاشته و قسمت اضافی نان را داخل سمبوسه بگذارید تا کاملا بسته شود. سپس داخل ماهیتابه به مقدار لازم روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد با حرارت ملایم سمبوسه ها را سرخ کنید.

وقتی یک طرف سمبوسه طلایی شد باید سمبوسه ها را برگردانده تا هر دو طرف ترد و طلایی شود.

نکته کلیدی در پخت سمبوسه

بهتر است اجازه دهید تا روغن به خوبی داغ شود، سپس سمبوسه ها را در داخل آن سرخ کنید.

حرارت اجاق را کم کنید، زیرا حرارت کم باعث مغز پخت شدن سمبوسه می شود.

موقع سرو نیز سمبوسه های سرخ شده را در یک ظرف بچینید و با سس کچاب یا سس گوجه فرنگی نوش جان کنید.

مطالب مرتبط: طرز تهیه پیراشکی خانگی



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران