طرز تهیه سوپ بلغور ارومیه

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی کامل با طرز تهیه سوپ بلغور ارومیه

تصویر شماره۱

کشور ایران به همان اندازه که در زمینه هنر، صنعت، جاذبه‌های طبیعی و تاریخی و … از تنوع بسیاری برخوردار است، فرهنگ و تنوع غذایی زیادی هم دارد. تمامی اقشار، اقوام و شهرهای مختلف ایران غذاهای خوشمزه و منحصربه فرد محلی خود را دارند که نه تنها در ایران، بلکه در کل جهان بی‌نظیرند. غذاهای استان آذربایجان غربی نیز به عنوان یک منطقه آذری به خاطر دستپخت‌های خوشمزه بانوانش در کل ایران معروف هستند. چشیدن از غذاهای محلی هر استان و منطقه تجربه بسیار متفاوت و خاصی است که همه باید در مسافرت به جاهای مختلف امتحانش کنند. یکی از غذاهای خوشمزه و معروفی که در سفر به شهر زیبای ارومیه باید امتحان کنید، سوپ بلغور یا به زبان محلی همان “یارما شورباسی” است. این غذای معروف ارومیه به دلیل داشتن بلغور گندم ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و فوق‌العاده مقوی و سرشار از فیبر است. ازجمله خواص سوپ بلغور ارومیه داشتن پوستی شاداب و نشاط و گوارش و هضم آسان می‌باشد. همچنین، بلغور گندم یکی از مهم‌ترین مواد غذایی برای درمان سرطان است و مصرف آن باید جدی گرفته شود. سوپ بلغور ارومیه سوپی متفاوت از تمام سوپ‌هایی است که تاکنون خورده و چشیده‌اید. اگر دوست دارید آشپزخانه‌تان را از شر غذاهای همیشگی و تکراری نجات داده و تنوع و لذت‌های جدید بر سفره گرم خانوادگی‌تان بچینید، رسپی تهیه سوپ بلغور ارومیه را از دست ندهید که در غیر این صورت خیلی چیزها از دست خواهید داد. مطمئنا، تنها پس از یک بار تهیه این سوپ خوشمزه به دلیل خوشمزگی و تنوع غذایی و صد البته ارزش غذایی غنی سوپ بلغور ارومیه زین پس مدام مهمان سفره‌هایتان خواهد شد. اگر به فکر سلامت خود و فرزندانتان هستید، با طرز تهیه سوپ بلغور ارومیه آشنا شوید. این رسپی برای ۵ نفر می‌باشد.

مواد لازم برای سوپ بلغور ارومیه:

آب ۵ الی ۶ پیمانه

بلغور گندم ۱ پیمانه

لوبیا قرمز پخته شده ۱ پیمانه

نخود پخته شده ۱ پیمانه

پیاز ۱ عدد

سیب زمینی متوسط ۱ عدد

گوجه فرنگی ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

فلفل سبز تند ۱عدد

نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

مرزه خشک ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ بلغور ارومیه:

از نیم ساعت قبل بلغور گندم را خیس کنید. سپس، سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به شکل نگینی مربع کوچک خرد کنید و کنار بگذارید. اگر می‌خواهید سوپتان طعم متفاوت و خوشایندی داشته باشد یک فلفل دلمه‌ای سبز را خرد کرده و کنار سیب زمینی‌ها قرار دهید.

پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل قابلمه با روغن تفت دهید تا سرخ شوند. سپس، نمک، فلفل و زردچوبه را به مقدار لازم اضافه کنید تا پیازها کاملا طلایی و خوش رنگ بشوند.

سپس، گوجه فرنگی را نگینی خرد کرده و داخل قابلمه بریزید. گوجه فرنگی‌ها داخل پیازداغ نرم و پخته می‌شوند.

بلغور را که خیس کرده بودید آبکش کرده و آبش را بگیرید و سپس همراه دو پیمانه آب به پیازداغ موجود در قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید بلغورها کاملا بپزند.

پس از آن که سوپمان چند قل خورد و به جوش آمد، سیب زمینی نگینی خرد شده، فلفل سبز تند خرد شده و ۳ پیمانه آب را به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا سوپ با حرارت ملایم و در بسته آرام بپزد و سیب زمینی‌ها نیز کاملا پخته شوند و خام نمانند.

برای آن که سوپ بلغور ارومیه ته نگیرد، بایستی مدام هم زدن آن را فراموش نکنید.

در صورتی که مشاهده کنید آب سوپتان با جوشیدن کم شده و یا سوپتان بسیار پر ملت است، می‌توانید به مقدار لازم آب جوش به قابلمه سوپ اضافه کنید. مواظب باشید با ریختن آب جوش زیاد سوپتان را شل و آبکی نکنید.

پس از آن که سیب زمینی‌های سوپ بلغور ارومیه پختند، زمان اضافه کردن لوبیا و نخودها است که از یک شب قبل خیس کرده‌ و پخته‌اید. همزمان با نخود و لوبیای پخته شده رب گوجه فرنگی و مرزه خشک را نیز به سوپ بلغور اضافه کنید و هم بزنید.

حرارت اجاق را روی ملایم قرار دهید و اجازه دهید سوپ بلغور ارومیه به مدت ۱۰ دقیقه آرام بپزد و لعابدار شود. زمانی که سوپ کاملا جا افتاد، اجاق گاز را خاموش کرده و سوپ خوشمز

ه بلغور را در ظرف مورد نظرتان برای مهمانان یا اعضای خانواده‌تان سرو کنید. سوپ بلغور ارومیه به دلیل داشتن نخود و لوبیا شاید از سوپ‌های معمولی که اکثرا درست می‌کنید متفاوت باشد. اما لذت آن ارزش چشیدن دارد و حتما باید امتحان شود.

مطلب مرتبط: جاهای دیدنی ارومیه



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران