سوپ لپه استان اصفهان+طرز تهیه

  • سوپ لپه استان اصفهان+طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

سوپ لپه یکی از غذاهای محلی استان اصفهان می باشد. این سوپ به عنوان پیش غذا در رستوران های اصفهان سرو می شود. برای آموزش طرز تهیه سوپ لپه با ما همراه باشید:

 

طرز تهیه سوپ لپه:

 

مواد لازم:

لپه: یک پیمانه

روغن: دو و نیم پیمانه

نمک: یک قاشق مرباخوری

آرد: دو قاشق سوپخوری

پیاز خرد شده: یک عدد

آب گوشت یا آب سبزی: شش پیمانه

نان سفید: به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه:

لپه را یک روز قبل از پخت خیس میکنیم سپس با همان آب روی شعله ملایم گذاشته و میپزیم. از روغن و آرد و پیاز یک سس خیلی غلیظ قهوه ای درست کرده، سس را به پوره لپه که پس از پخته شدن از الک رد کرده ایم اضافه میکنیم. آب سبزی یا آب گوشت را که آماده کرده ایم به آن اضافه میکنیم به طوری که در حدود شش فنجان سوپ به دست آید. نمک و فلفل را به سوپ افزوده، دو مرتبه کمی میپزیم. نان سفید را در روغن کمی سرخ کرده، روی سوپ ریخته، سرو میکنیم.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران