شیرینی کلمپه کرمان + طرز تهیه

  • شیرینی کلمپه کرمان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

کلمپه یکی از شیرینی های محلی کرمانی است که به دلیل داشتن خرما از کالری و انرژی بالایی برخوردار است.

مواد لازم جهت تهیه خمیر کلمپه:

روغن جامد: ۲ پیمانه

آرد سفید گندم: ۵ پیمانه

زرده تخم مرغ: ۲ عدد

شیر پاستوریزه: ۱ پیمانه

بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری

کنجد: مقداری برای تزیین

مواد لازم برای مخلوط خرما:

خرما: ۵۰۰ گرم

روغن جامد: یک دوم پیمانه

گلاب: مقداری

طرز تهیه:

ابتدا خرما را پوست گرفته، هسته آن را جدا کنید و در غذا سازه پوره کنید. روغن و گلاب را نیز به خرما اضافه کنید (گلاب به حدی باشد که مایه شل نشود).

روغن را ذوب کرده و با آرد مخلوط کنید. زرده تخم مرغ ها  را با همزن بزنید. سپس همراه با شیر  و بیکینگ پودر به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید. در صورتی که خمیر شل بود، کمی آرد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد. به مدت ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید. بعد خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید، با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد قالب بزنید.

روی یکی از لایه ها به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط خرما قرار دهید. دایره دیگری از خمیر را روی آن قرار دهید. لبه های خمیر را به هم فشار دهید تا کاملاً به هم بچسبد و با دست خمیر را پیچ دهید و با مهر شیرینی پزی روی آن را نقش بزنید. کمی کنجد روی آن بپاشید. شیرینی ها را داخل سینی شیرینی پزی قرار داده و در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه قرار دهید، تا پخته و کمی طلایی شود. سپس از فر خارج کنید.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران