طرز تهیه فلافل آبادانی

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

طرز تهیه فلافل آبادانی از غذاهای پرطرفدار جنوبی

آبادان یکی از دیدنی ترین شهرهای استان خوزستان ایران با ماجراهای فراوان و طبیعت زیبا و آب و هوای خاص خود است. اهالی فوتبال آبادان را به خاطر آبادان برزیلته و شکم گردها آبادان را با فلافل های تند و خوشمزه اش می شناسند و به یاد می آورند. به عبارتی این شهر خون گرم آغوش خود را به روی تمامی ذائقه ها و سلیقه ها باز کرده و با مهربانی همه را شیفته خود کرده است. حالا که به خاطر مسائل بهداشتی امکان سفر به آبادان وجود ندارد می توانید با تهیه غذاهای محلی این شهر، آبادان را به خانه بیاورید! پس در ادامه با طرز تهیه فلافل آبادانی همراه ما باشید.

مدت زمان لازم برای تهیه فلافل

فلافل نوعی ساندویچ است که در مدت زمان کوتاهی می توان آن را تهیه کرد. حدود ۱۵ دقیقه برای آماده سازی مواد و حدو ۱۵ دقیقه برای پخت آن وقت نیاز دارید. فلافل را می توانید به عنوان نهار و یا شام میل کنید.

مواد لازم برای تهیه فلافل آبادانی

معرفی طرز تهیه فلافل آبادانی

طرز تهیه فلافل آبادانی

برای تهیه فلافل آبادانی به ۳ پیمانه نخود، ۱ عدد سیب زمینی، ۳ حبه سیر، ۱ عدد پیاز( نه بزرگ باشد و نه کوچک)، مقداری نعناع خشک و ادویه جاتی مانند نمک، فلفل، زردچوبه و پودر زیره (به مقدار لازم) نیاز دارید. توجه داشته باشید که این مقدار مواد مناسب چهار نفر بوده و در صورت تمایل می توانید آن را کم و زیاد کنید. فلافل با توجه به ذائقه های مختلف می تواند دستورهای متفاوتی داشته باشد اما اگر به دنبال طعم اصیل فلافل آبادانی هستید باید از فلفل زیادی استفاده کنید.

طرز تهیه فلافل آبادانی

اولین قدم برای تهیه فلافل را باید از چند روز قبل با تهیه و آماده کردن نخود ها بردارید. به این صورت که ابتدا نخود ها را پاک کرده، شسته و در ظرفی پر آب قرار دهید و در طی ان چند روز، مدام آب آن را عوض کنید. همانطور که می دانید نخود نفخ می آورد و این کار باعث می شود تا نفخ نخود از بین برود.

پس از چند روز که نخود ها خیس خوردند، وقت آن است تا قدم دوم برای تهیه فلافل را بردارید. پیاز و سیب زمینی ها را برداشته و پوست بکنید. بعد آن ها شسته و به چند قسمت تقسیم کنید. نخود ها را آبکشی کرده و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. حالا نخود، پیاز و سیب زمینی را در چرخ گوشت ریخته و چرخ کنید. این کار را دوبار تکرار کنید تا همه مواد به خوبی له شده و کاملا یکدست شوند. سپس نعنا خشک را به همراه ادویه ها( فلفل، نمک، زردچوبه، پودر زیره) به مخلوط نخود و سیب زمینی اضافه کنید. حالا مواد و ادویه ها را با هم ورز دهید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند. بعد از اینکه مواد را خوب ورز دادید، آن را درظرف مناسب در یخچال بگذارید. مواد باید حدود ۳۰ دقیقه در یخچال مانده و استراحت کند تا اصطلاحا خودش را گرفته و سفت شود.

تابه ای را برداشته و داخل آن کمی روغن بریزید( مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که روی فلافل ها را بگیرد). حالا کمی از مواد فلافل را برداشته و با دست( یاد رصورت تمایل با قالب) به آن شکل داده و داخل روغن می اندازیم تا سرخ شده و تغییر رنگ دهد. دقت داشته باشید که هر دو طرف فلافل باید سرخ شود. پس از این که هر دو طرف فلافل سرخ شد، آن ها از روغن درآورده و روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود. پس از سرخ کردن همه فلافل ها آن ها را در ظرف مناسبی ریخته و تزیین کنید و همراه با خیار شور و گوجه نوش جان کنید.

مطالب مرتبط: طرز تهیه کبه خوزستانی ، خورش سرگنجشکی جنوبی



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران