طرز تهیه قیساوای تبریز

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی با طرز تهیه قیساوای تبریز

شهر تبریز با قدمت تاریخی زیاد خود همواره زبانزد همگان است، البته فقط جاذبه های تاریخی و دیدنی شهر بازگوی تمدن این شهر نیستند، بلکه غذاهای سنتی نیز نقش مهمی در نشان دادن فرهنگ آن شهر دارند. شهر تبریز غذاهای خوشمزه زیادی دارد، آنقدر دارای غذاهای متنوعی است که برای همه سلیقه غذا وجود دارد و هیچ کسی ناراضی از این شهر برنمیگردد. امکان ندارد به دیار آذربایجان سفر کنید و از عطر و بوی غذاهایشان مدهوش نشوید، آذری ها به غذاهای خوشمزه شان مشهور هستند. امروزه منظور از غذا خوردن صرفا برای برطرف کردن حس گرسنگی نیست، بلکه برای لذت بردن از طعم غذاست، مخصوصا اگر غذای جدیدی را امتحان کنید، لذت این غذای جدید باعث آرامش روح و جسمتان می شود و به شما کمک می کند تا از لحظاتتان لذت بیشتری ببرید. غذا در حالت کلی در هر منطقه ای آمیزه ای از طبیعت، فراز و نشیب های تاریخی، آداب و رسوم، مذهب آن منطقه است، در این میان غذاهای سنتی جایگاه ویژه تری دارند، زیرا میراث ارزشمندی از گذشتگان است. در واقع، این غذاها در فرهنگ چند هزار ساله آن شهر ریشه دارند که در طول زمان تغییراتی داشته اند و اکنون بدست ما رسیده اند. در این مقاله می خواهیم در مورد غذای لذیذ قیساوا برایتان بنویسیم؛ قیساوا به عنوان دسری ایده آل، خوشمزه و آذربایجانی برای ۳ وعده غذایی مناسب است. قیساوا در دو نوع تهیه می شود، هم با خرما و هم با قیسی، البته اسم قیساوا نیز از قیسی گرفته شده است. همان طور که گفتیم قیساوا را میتوانید در هر سه وعده غذایی میل کنید. وقتی برای صبحانه سرو می‌شود همراه با تخم‌مرغ پخته می‌شود. اما اگر برای ناهار و شام تهیه می کنید، باید به ‌همراه گردوی فراوان سرو شود. در ماه رمضان نیز به ‌عنوان دسر سالم و خوشمزه در سفره افطاری سرو می شود. قیساوا با مواد تشکیل دهنده ساده خود طعم بی نظیری دارد و در ‌ هرسه استان آذری زبان ایران غذای محلی محسوب می شود. توصیه ما به شما اینست تا حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید و در ادامه با طرز تهیه قیساوای تبریز همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه قیساوای تبریز

معرفی طرز تهیه قیساوای تبریز

طرز تهیه قیساوای تبریز

خرمای رطب : ۲۵۰ گرم

کره : ۵۰ گرم

گردوی خرد شده : نصف پیمانه

تخم مرغ : ۳ عدد

طرز تهیه قیساوای تبریز

در ابتدا باید هسته خرماها را بگیرید و داخل کره تفت دهید تا خرما کاملا نرم و له شود، سپس گردو را اضافه کرده و تفت دهید تا گردوها نیز نرم تر شوند. درانتها نیز تخم مرغ ها را درظرفی شکسته و هم بزنید، بعدا به خرما اضافه کنید. وقتی تخم مرغ ها پخت، غذای شما آماده سرو است تا زمانی که داغ است همراه با نان نوش جان کنید

نکات طلایی برای پخت قیساوا

درابتدا همه خرماها بشویید و هسته همه شان را در بیاورید. هر گردو را نیز به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و کنار بگذارید.

هنگام سرو می توانید روی قیساوا کره ذوب شده بریزید و با پسته و دارچین تزیین کنید، مطمئنا از طعم این دسر سیر نخواهید شد.

در طول پخت حرارت را ملائم نگه دارید تا خرما ها نسوزند.

اگر خرمای رطب در دسترس نباشد، می توانید ازخرمای شیراز هم استفاده کنید، اما دراین صورت باید دو یا سه قاشق غذا خوری آب موقع تفت دادن به کره اضافه کنید، چون این خرما ها خشک هستند قبل از پخت باید نرم شوند، اما بهتر است سعی کنید از خرمای رطب استفاده کنید.

بعضی ها تخم مرغ اضافه نمی کنند و به عنوان خورش از این غذا استفاده می کنند.

همچنین می توانید کلا گردو و تخم مرغ را حذف کنید و فقط خرما را در کره تفت دهید، اما دیگر نام این دسر قیساوا نمی شود.

زمان آماده سازی مواد اولیه این غذا حدودا ۱۰ دقیقه است و زمان پخت نیز حدودا ۱۵ دقیقه است. در نظر داشته باشید که مواد ذکر شده مناسب برای دو نفر است در صورتی که تعدادتان بیشتر باشد می توانید به تناسب مقدار مواد را زیادتر کنید.

مطالب مرتبط: خاگینه هویج تبریز ، سوپ گشنیز تبریز



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران