طرز تهیه نان بربری خانگی در فر

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی با طرز تهیه نان بربری خانگی

گندم یکی از مهم ترین مواد غذایی برای انسان است که تاکنون جانشینی قطعی برایش پیدا نشده است. همچنین از لحاظ پروتئین و مواد دارای کالری جزو سالم ترین مواد غذایی محسوب می شود. به طوری که ساختار بدن انسان بدون مصرف نان دچار مشکل می گردد. در تهیه نان چندین عوامل مستقیم و غیرمستقیم تاثیر دارند که می توان به کارگران ذوب آهن و زغال سنگ و کارگران ساخت دستگاه های آردسازی و در مراحل بعدی به کشاورزان، رانندگان کامیون ها و نانواها و بسیاری مورد دیگر اشاره کرد. مصرف نان در کشور ما بسیار زیاد است، به طوری که گفته می شود در همه وعده های غذایی مصرف نان وجود دارد. حال ما می خواهیم به شما پخت نان بربری در خانه را آموزش دهیم که بسیار کار جذابی است؛ نان بربری یکی از نان های بسیار محبوب و پر مصرف ایرانی ها است که اکثرا برای صبحانه و عصرانه استفاده می کنند. مصرف این نان خوشمزه و مقوی در کنار صبحانه دارای انرژی زیادی است تا حدی که شما را تا نزدیک وعده ناهار سیر نگه دارد. پس در ادامه با طرز تهیه نان بربری خانگی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نان بربری

آرد: ۳ پیمانه

شکر: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: دو قاشق چایخوری

روغن: ۳ قاشق غذاخوری

خمیر مایه: ۲ قاشق چایخوری

سبوس گندم ، آب ولرم و کنجد به اندازه کافی

طرز تهیه نان بربری خانگی

معرفی طرز تهیه نان بربری خانگی

طرز تهیه نان بربری خانگی

برای این کار باید ابتدا آرد را در کاسه ای بزرگ چندین مرتبه الک کنید و در ظرفی جدا خمیر مایه را با آب مخلوط کرده و روی ظرف را بپوشانید و بعد از ۱۰ دقیقه باید خمیرمایه پف کنید که در این هنگام باید همراه با نمک و شکر به آرد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس آب را کم کم روی مواد بریزید و با دست ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید و روغن را به خمیر اضافه کنید و مجددا ۵ دقیقه ورز دهید و به مدت ۱ ساعت خمیر را با حوله ای پوشانده و در مکانی گرم استراحت دهید. بعد از حدودا یکساعت باید حجم خمیر دو برابر شود، در این هنگام باید چانه گیری کنید و سپس مدت ۲۰ دقیقه به چانه ها استراحت دهید. در این حین فر را نیز با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و اجازه دهید تا زمانی که چانه ها را به شکل بیضی با وردنه باز کنید. سپس باید زرده تخم مرغ زده شده را با قلم مو روی خمیر ها بکشید و کنجد روی نان ها بپاشید. سینی فر را در آورده و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید یا با برس کمی روغن بمالید، سپس خمیر ها را داخل سینی قرار داره و در طبقه وسط فر قرار دهید و باز هم با همان دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزید.

نکاتی در مورد پخت نان بربری

معرفی طرز تهیه نان بربری خانگی

طرز تهیه نان بربری خانگی

نان بربری جزو نان و خمیر است و زمان آماده سازی مواد اولیه حدودا ۴۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن حدودا ۲۰ دقیقه است. نان بربری را می توانید در وعده صبحانه، میان وعده، حتی ناهار و شام نیز سرو کنید.

مطالب مرتبط: طرز تهیه نان تافتون خانگی ، طرز تهیه نان تست خانگی



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران