طرز تهیه نان تافتون خانگی

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

با طرز تهیه نان تافتون خانگی آشنا شوید

شاید در روزهایی که مجبور بوده اید بیشتر اوقات را در خانه سپری کنید حتما به فکر تهیه و پخت انواع غذاهای خانگی افتاده اید. متفاوت ترین کاری که می توانید انجام دهید پخت نان است. شاید اگر تجربه پخت نان و شیرینی را نداشته باشید پخت نان کمی دشوار به نظر برسد اما پخت نان راحت ترین کاری است که می توان انجام داد. پس نگرانی به دل خود راه ندهید چون ما قدم به قدم با شما خواهیم بود تا طرز تهیه نان تافتون خانگی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای طرز تهیه نان تافتون خانگی

برای تهیه نان تافتون به ۲ لیوان آب، ۲ قاشق غذاخوری روغن، یک قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق چای خوری پودر مخمر، یک دوم قاشق چای خوری نمک و به مقداری که می خواهید نان تهیه کنید آرد نیاز خواهید داشت.

مدت زمان لازم برای تهیه نان تافتون خانگی

پخت نان تافتون چند آن زمان زیادی را از شما نخواهد گرفت و این آن تنها در ۳۰ دقیقه حاضر خواهد شد اما زمان تهیه و آماده کردن خمیر آن زمان نسبتاً زیادی را از شما خواهد گرفت و حدود ۶۰ دقیقه از وقت شما را درگیر خود خواهد کرد.

 طرز تهیه نان تافتون خانگی

معرفی طرز تهیه نان تافتون خانگی

طرز تهیه نان تافتون خانگی

ابتدا ظرفی را برداشته و حدود دو لیوان داخل آن آب بریزید. ظرف آب خود را روی حرارت بگذارید و منتظر بمانید تا آب بجوشد پس از جوش آمدن آب شعله را خاموش کرده و صبر کنید تا آب حرارت خود را از دست داده و ولرم شود. پس از اینکه آب ولرم شد وقت آن رسیده تا مخمر و شکر را به آن اضافه کنید. شکر و مخمر اضافه شده به آب را با همدیگر مخلوط کرده و در جای گرم قرار دهید تا مخمر عمل بیاید. مخمر و حدود ۱۰ دقیقه زمان می خواهد تا خوب عمل بیاید. پس از ۱۰ دقیقه روغن را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. حال آرد را برداشته و نمک را به آن اضافه کنید. آرد و نمک را ۳ بار الک کنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند. حال آرد را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. توجه داشته باشید که آرد را باید کم کم به مواد اضافه کنید تا بتوانید میزان کم و زیاد بودن مواد را تشخیص دهید. آرد را تا زمانی باید به مواد اضافه کنید که خمیر به دستتان نچسبد. هنگامی که خمیر دیگر به دست نچسبید وقت ورز دادن آن رسیده است. خمیر را باید حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید. برای ورز دادن باید با کف دست از وسط خمیر به سمت جلو بکشید و سپس خمیر را برگردانده و مجدداً حرکت کف دست را تکرار کنید این عمل را ۱۰ دقیقه باید انجام دهید تا خمیر خوب ورز داده شود.

کاسه مناسبی را برداشته و آن را چرب کنید و خمیر آماده شده تا آن را درون کاسه بگذارید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه تا یک ساعت استراحت کند. این کار باعث می‌شود تا حجم خمیر دو برابر شود.

سینی بزرگی را برداشته و روی آن کمی آرد بپاشید. اگر سینه بزرگ ندارید می‌ توانید روی کابینت را تمیز کرده و از آن استفاده کنید. کمی از خمیر را برداشته و با وردنه باز کنید. خمیر را کامل باز کنید تا نازک شود دقت داشته باشید که هرچه خمیر نازک تر پهن شود نان شما ترد تر و خوشمزه تر خواهد بود. سینی فر را چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید اگر از فرصت استفاده نمی کنید می توانید ماهیتابه ای را برداشته و کف آن را چرب کرده و خمیر را  کف آن پهن کنید. ماهی تابه را روی حرارت  و شعله متوسط بگذارید می توانید روی نان ها مقداری کنجد هم بپاشید تا خوش طعم تر شوند. پس از آنکه کمی نان ها تغییر رنگ داد و سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. پس از این که طرف دیگر هم پخته شد نان شما آماده سرو است.نوش جان.

بد نیست بدانید که از این نوع طرز تهیه نان تافتون خانگی و نوع دستور خمیر آن می توانید برای تهیه خمیر پیتزا و سایر غذاها هم استفاده کنید.

مطالب مرتبط: طرز تهیه نان تست خانگی ، طرز تهیه نان لواش تابه ای در خانه



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران