طرز تهیه نان تست خانگی

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

نان تست خانگی

یکی از مهم ترین و خوشمزه ترین نان هایی که می توان برای صبحانه یا عصرانه تهیه کرد نان تست است. نان تست مصارف مختلف و فراوانی دارد از تهیه صبحانه و عصرانه گرفته تا انواع سوپ ها و سالادها و فینگر فودهایی که نان تست بخش اصلی و مهم آن ها است. گرچه این نان را به صورت آماده می توان از فروشگاه ها و مغازه های نان فروشی تهیه کرد اما نوع خانگی آن طعم و مزه قطعاً متفاوت تر و بهتری خواهد داشت به ویژه این که با عشق و علاقه تهیه می شود. اما چگونه می توان نان تست خانگی تهیه کرد ادامه مطلب را با ما باشید تا با طرز تهیه نان تست خانگی آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه نان تست خانگی

۵۰۰ گرم آرد

یک و نیم قاشق چای خوری خمیر مایه خشک

۱۰۰ گرم آب ولرم

۱۸۰ گرم شیر ولرم

۴۰ گرم شکر

۵۵ گرم کره

یک قاشق چایخوری نمک و ۱.۲ قاشق چای خوری اسانس وانیل

توجه داشته باشید که این مقدار مواد برای طرز تهیه نان تست برای شش نفر است.

مقدار زمان لازم برای تهیه نان تست

تهیه نان تست کمی زمان بر و حوصله سر بر است اما به نتیجه پایانی و خوشمزه اش می ارزد. حدود ۱۲۰ دقیقه نیاز خواهید داشت تا خمیر و مواد نان تست را آماده کنید اما  تنها ۳۰ دقیقه زمان برای پخت آن نیاز خواهید داشت.

طرز تهیه نان تست خانگی

معرفی طرز تهیه نان تست خانگی

طرز تهیه نان تست خانگی

ظرف مناسبی را برداشته و ۵۰ گرم از آب را داخل آن بریزید و سپس مقداری از شکر و همه خمیر مایه را به آن اضافه کرده و بگذارید حدود ۲۵ دقیقه در جایی گرم بماند تا کم کم کف کند یا اصطلاحاً عمل بیاید. پس از اینکه خمیر مایه عمل آمد ظرف دیگری را برداشته و آرد، شیر، باقی مانده شکر، باقی مانده آب و در نهایت خمیر مایه عمل آمده را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. پس از مخلوط کردن روی خمیر را بپوشانید و بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه در جای گرم بماند و استراحت کند.  پس از ۲۰ دقیقه نمک، کره و اسانس وانیل را به خمیر اضافه کرده و خمیر را ورز دهید تا این مواد به خوبی به خورد خمیر رفته و خمیر یک دست و منعطف شود. مجدداً روی خمیر را پوشانده و بگذارید یک ساعت دیگر در جای گرم استراحت کند. پس از گذشت یک ساعت خمیر را برداشته و مجدداً ورز داده و سپس آن را دو قسمت کنید. هر دو قسمت را جداگانه حدود ۳ سانت پهن کرده و سپس رول کنید. قالب لوف را برداشته و آن را با کره چرب کنید. حال خمر رول شده خود را داخل قالب بگذارید. روی قالب را پوشانده و اجازه دهید که خمیر ۴۵ دقیقه دیگر در جای گرم استراحت کند. در این مدت که خمیر استراحت می کند، فر را روشن کرده و روی ۲۲۰ درجه بگذارید تا گرم شود. پس از ۴۵ دقیقه که خمیر را برداشته و روی آن را به وسله قلمو شیر بمالید. حال درجه فر را کم کرده و روی ۱۷۰ گذاشته و قالب خمیر راداخل فر بگذارید. اجازه دهید تا خمیر حدود ۳۰ دقیقه داخل فر بماند تا حدی که روی آن طلایی رنگ شود.پس از این که نان پخت و روی آن طلایی شد، آن را از فر درآورده و با قلمو روی آن کره آّب شده بمالید و سپس بگذارید تا نان سرد شود. وقتی نان سرد شد، می تواند آن را برش بزنید. اگر دوست داشتید می توانید نان تست دو رنگ درست کنید که در این صورت، پس از ۲ قسمت کردن خمیر یکی از قسمت ها را با مواد دلخواه مانند زعفران مخلوط کنید.

مطالب مرتبط: طرز تهیه نان لواش خانگی ، طرز تهیه پیراشکی خانگی



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران