طرز تهیه نان فانتزی شیرمال خانگی

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

معرفی کامل طرز تهیه نان فانتزی شیرمال خانگی

یکی از کارهای دلپذیر در خانه پختن نان است، وقتی عطر نان تازه در در فضای خانه می پیچد باعث لذت و سرمستی اعضای خانواده می شود. در حالت کلی کار با خمیر بسیار کار شیرین و سرگرم کننده ای است که می تواند به عنوان تفریحی لذت بخش در بعد از ظهرها یا روزهای تعطیل برایتان باشد. ما نیز در این مقاله می خواهیم تهیه یک نان حجیم شیرمال یا فانتزی را برایتان آموزش دهیم که طعم بسیار لذیذی دارد و همچنین دارای ظاهری عالی و دلربا است که به راحتی می توانید در خانه به وسیله فر تهیه کنید. این نان خوشمزه می تواند نان مخصوص صبحانه یا عصرانه باشد و همچنین می تواند با غذاهایی مانند کوکو و کتلت سرو شود. پس در ادامه با طرز تهیه نان فانتزی شیرمال خانگی همراه ما باشید.

مواد لازم برای نان شیرمال

آرد سفید: ۲ پیمانه

روغن مایع: ۳/۱ پیمانه

پودر خمیر مایه: یک قاشق غذا خوری

شکر: ۴/۳ پیمانه

شیر: نصف پیمانه

زرده تخم مرغ: ۲ عدد

بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

کنجد: به مقدار لازم

طرز تهیه نان شیر مال خانگی

معرفی طرز تهیه نان فانتزی شیرمال خانگی

طرز تهیه نان فانتزی شیرمال خانگی

شیر را گرم کرده طوری که انگشت نسوزد، بعد با خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و در ظرف را ببنید و حدودا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه پف کند.

بکینگ پودر را با آرد چندین بار الک کنید. یک تخم مرغ را با روغن مخلوط کنید و کم کم آرد را اضافه کنید، تا جایی که می توانید خمیر را با دست ورز دهید، فقط دقت داشته باشید که با اضافه کردن آرد زیاد بافت این نان نرم نخواهد بود، پس در اندازه آرد دقت کافی داشته باشید. سپس اجازه دهید تا خمیر بگیرد و حدودا یک ساعت خمیر را با حوله بپوشانید و در جای گرم بگذارید.

بعد از یکساعت اندازه خمیرتان دوبرابر خواهد شد که در این هنگام باید دوباره کمی ورز دهید، اگر به به دست نچسبید آن را با وردنه باز کنید و خمیر را قالب بزنید. این بار هم به مدت نیم ساعت خمیرتان را استراحت دهید، سپس نوبت روی نان ها رسیده که باید رومال کنید، رومال نیز ترکیبی از یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و یک زرده تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری روغن مایع است، سپس بعد از ترکیب این مواد را باید توسط قلمو روی خمیر بکشید و به مقدار دلخواه کنجد بپاشید.

عکس شماره ۴

فر را نیز با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و سینی فر را هم چرب کرده و خمیر های قالب زده و آماده شده را داخل سینی بچینید. سپس به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند. بعد از پخت سریع از سینی در آورید تا بافت بسیار نرم و پنبه ایی خود را حفظ کند.

مطالب مرتبط: نان بربری خانگی در فر، نان تافتون خانگی



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران