طرز تهیه هواری میگو

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

طرز تهیه هواری میگو (میگو پلو جنوبی)

میگو، یکی از محبوب ترین غذاهای دریایی است که سرشار از مواد غنی نظیر فسفر، آهن، پروتئین، سلنیوم، ویتامین ب۱۲، روی، منیزیم و … می باشد و به روش های مختلف در آشپزخانه های جهان تهیه و طبخ می شود. میگو به سبب داشتن مواد غذایی غنی و اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ برای سلامتی بسیار مفید و ضروری است. کسانی که تاکنون زبان به میگو نزده اند، چیزهای زیادی را از دست داده اند و مطمئنا پس از خوردن و پی بردن به لذت بی نظیر آن بسیار پشیمان خواهند شد. اما هنوز هم دیر نیست، می توانید برای تنوع بخشیدن به سفره رنگین منزلتان، دست به کار شوید و با رسپی جدید ما میگو را به سفره هایتان ببرید. در این بخش شما را با روش متفاوت و لذت بخشی از تهیه خوراک میگو آشنا می کنیم که مطمئنا اگر امتحانش کنید، عاشقش می شوید. هواری میگو، همان میگو پلو جنوبی است که اکثر مردم جنوب با طرز تهیه آن آشنا هستند. اما برای مردم سایر مناطق که شاید نام هواری میگو را هم نشنیده اند، طرز تهیه هواری میگو این غذای مقوی و خوشمزه را آماده کرده ایم. پیشنهاد می کنیم قبل از هر چیزی با روش تمیز کردن و شستن میگو آشنا شوید. همچنین، می توانید از بیرون میگوی تمیز شده هم تهیه کنید. خب، حال سراغ یاد گرفتن هواری میگو برویم!

دستور تهیه ارائه شده مناسب برای ۳ نفر است.

مواد لازم برای هواری میگو 

برنج: ۳ پیمانه

میگو: ۴۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد

سیر: ۳ حبه

گیشنیز: ۲ قاشق سوپ خوری

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری

نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

زعفران دم کرده: ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه هواری میگو (میگو پلو جنوبی)

ابتدا ۳ پیمانه برنج را بشویید و در آب و نمک خیس کنید.

ا عدد پیاز را به همراه ۳ حبه سیر به صورت ریز خرد کنید. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پس از کمی داغ شدن پیاز را به آن اضافه کنید و تفت دهید. پس از آن که پیاز کمی نرم و سبک شد، سیر را اضافه کنید و همراه پیاز تفت دهید تا سرخ شود.

در انتهای سرخ شدن نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید تا عط و بوی ادویه ها بلند شود و به مشام برسد. پس از آن که مواد را با ادویه جات هم کمی تفت دادید، میگوها را که از قبل تمیز کرده و شسته اید، داخل ماهیتابه بریزید. میگوها را هم همراه مواد خوب تفت دهید.

حال برای رنگ و لذت بخشیدن نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی است. رب گوجه فرنگی را نیز به میگوها اضافه کنید و مواد را خوب تفت دهید تا قشنگ لذت بگیرند.

یک لیوان آب را داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید به جوش بیاید. پس از جوشیدن آب حرارت اجاق را کم کنید و بگذارید مواد در حرارت ملایم کامل بپزند.

در آخر پخت که مطمئن شدید، میگوها خوب پخته اند، گیشنیز خرد شده را اضافه کنید.

حال به سمت برنج می رویم تا پلو را آماده کنیم. برنج را داخل آب جوش می ریزیم و می گذاریم بپزد، سپس آن را آبکش می کنیم. قابلمه ای را برای دم کردن برنج انتخاب کرده و روی اجاق بگذارید. مقداری روغن ته قابلمه بریزید و سپس چند کفگیر از برنج آبکش شده روی آن بریزید. به دنبال آن، یک لایه از مواد میگو را روی برنج بریزید و سپس دوباره چند کفگیر برنج بریزید. این مراحل را به صورت لایه به لایه تا پر شدن کامل قابلمه و تمام شدن مواد انجام دهید. حرارت زیر برنج و خوراک میگو را که به صورت لایه لایه در قابلمه ریخته اید، کم کنید و اجازه دهید هواری میگو خوب دم بکشد.

پس از آن که میگو پلو جنوبی دم کشید، آن را در یک دیس بکشید و همراه لیمو و خرما برای خانواده و عزیزانتان سرو کنید.

نوش جان!

نکاتی درباره هواری میگو (میگو پلو جنوبی):

هواری میگو یک غذای محلی جنوبی است.

مدت زمان لازم برای آماده کردن مواد هواری میگو ۲۰ دقیقه است.

مدت زمان لازم برای پخت هواری میگو حدود ۱ ساعت است.

هواری میگو (میگو پلو جنوبی) می تواند در وعده های ناهار، شام و در ماه رمضان در وعده های سحری و افطاری صرف شود.

مطالب مرتبط: طرز تهیه دوپیازه میگو بوشهر



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران