طرز تهیه کال کباب

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی با طرز تهیه کال کباب

کال کباب یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشورمان است که با سیر و بادمجان تهیه می شود. گیلانی‌های قدیمی برای درست کردن کال کباب از ظرفی به اسم نمکیار، نمیار یا نمکار استفاده می‌کنند. نمکیار، ظرفی قطور از جنس گل و گود است که برای کوبیدن تمام مواد کال کباب استفاده می‌ شود. البته اگر ظرف نمکیار ندارید، می توانید در ظرف گودی این غذا را تهیه کنید. گیلانی‌ها معمولا کال کباب را در کنار سایر غذاها مانند ماهی یا مرغ یا انواع خورش سرو می‌کنند و در واقع کال کباب یک چاشنی و پیش غذای سرد محسوب می شود. مواد اصلی این غذا بادمجان است و شباهت زیادی به میرزاقاسمی دارد و متعلق به شمال کشور است. در ادامه با طرز تهیه کال کباب همراه ما باشید.

مواد مورد نیاز تهیه کال کباب (برای ۶ نفر):

سیر ۶ حبه

گردو ۱۵۰ گرم

آبغوره ۱ فنجان

بادمجان ۱۰ عدد

نعناع ۱ قاشق غذاخوری

خلواش ۱ قاشق غذاخوری

چوچاق ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه اندازه کافی

طرز تهیه کال کباب

معرفی طرز تهیه کال کباب

طرز تهیه کال کباب

ابتدا بادمجان ها را بشورید و روی اجاق یا آتش کبابی کنید. سپس پوست بادمجان‌های کباب شده را بگیرید و در کاسه ای بریزید و با گوشتکوب له کنید. در این حین، سیرها را پوست بگیرید و آبکش کنید و با گوشت کوب له کرده یا رنده ریز کنید. سپس سایر مواد به جز آب انار یا رب انار را هم به بادمجان له شده اضافه کنید و تمامی مواد را با هم بکوبید. سپس، نعناع،خلواش و چوچاق را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و در نهایت نمک،فلفل سیاه را روی مواد بپاشید و گردو ها را آسیاب کرده و با آبغوره به مواد کال کباب اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شود. در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید. شاید باورتان نشود اما طرز تهیه کال کباب اصیل گیلانی به همین سادگی آماده است.

کال کباب آماده شده را در ظرف مورد نظر بکشید و با دانه های انار تزئین کنید و با نان یا برنج نوش جان کنید.

نکات:

اگر خالواش و چوچاق ندارید می توانید همراه با نعناع خشک، کمی سبزی گشنیز استفاده کنید تا طعم کال کباب بی نظیر شود.

برای این‌ که بادمجان‌ها زودتر و آسان‌تر کبابی شوند با نوک چاقو برش عمودی در طول در بادمجان‌ها ایجاد کنید.

اگر این مقدار سیر برای شما زیاد است مقدار سیر را با توجه به ذائقه خودتان اندازه کنید.

اگر از رب انار به جای آب انار استفاده می کنید، رنگ کال کباب تیره می‌شود اما طعمش لذیذش خواهد بود.

بعد از آماده شدن کال کباب روی ظرف را سلفون بکشید و چند ساعت در یخچال نگه دارید تا مواد به خورد هم بروند و البته کال کباب را سرد سرو می کنند.

توجه داشته باشید که کال کباب به خاطر موادی مثل بادمجان و رب انار و گردو و … یک غذای سالم است و کالری بالایی ندارد.

مطالب مرتبط: کباب سرداشی همدان، طرز تهیه کباب بناب



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران