طرز تهیه کباب زردک اصفهان

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی با طرز تهیه کباب زردک اصفهان

اصفهان از جمله مناطقی است که تنوع بسیاری در غذاهای سنتی و محلی‌اش دارد. این استان برای هر ذائقه یک غذای محلی خوشمزه دارد. یکی از این غذاهای سنتی کباب زردک است. کباب زردک از غذاهای محلی پر طرفدار اصفهان است که بسیاری به دنبال طرز تهیه آن هستند. این کباب در واقع نوعی شامی اصفهانی است که چاشنی آن را به صورت شیرین و یا ملس تهیه می کنند. ادامه این مطلب را همراه ما باشید تا طرز تهیه کباب زردک اصفهان این غذای محلی خوشمزه اصفهانی را آموزش دهیم.

فواید کباب زردک

تهیه و پخت کباب زردک نه به خاطر اینکه غذای‌محلی است پیشنهاد می شود بلکه به این دلیل است که این غذای محلی برای سلامتی نیز بسیار مفید بوده و سرشار از آهن و هموگلوبین است. گفته می شود مصرف این غذای محلی باعث تقویت بنیه جسمی و تقویت چشم نیز می شود. پس اگر به فکر سوی چشمتان هستید به جای هویج کباب زردک بخورید!

زمان پخت

تهیه مواد اولیه و مدت زمان پخت کباب زردک نسبتا کم است و این غذای محلی به راحتی آماده می شود. آماده سازی مواد اولیه کباب زردک حدود ۱۵ دقیقه زمان خواهد برد و پس از آن حدود یک ساعت زمان لازم است تا کباب زردک پخته و آماده سرو شود.

مواد لازم برای تهیه کباب زردک

آشنایی با طرز تهیه کباب زردک اصفهان

طرز تهیه کباب زردک اصفهان

برای تهیه کباب زردک به چهار عدد زردک، ۲۵۰ گرم گوشت چرخ شده گوسفند، ۱ عدد پیاز کوچک، یک چهارم لیوان شکر، یک چهارم لیوان آب، آرد نخودچی، زعفران و زردچوبه به مقدار لازم و کمی نمک نیاز خواهید داشت.

زردک و پیاز را باید به صورت ریز رنده کنید.

توجه داشته باشید که این میزان مواد برای ۴ نفر مناسب است.

طرز تهیه کباب زردک اصفهان

کاسه ای برداشته و گوشت چرخ کرده را در آن بگذارید. سپس زردک رنده شده، نمک و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید. این مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید. سپس به تدریج آرد نخودچی را به مخلوط گوشت و زردک اضافه کنید. اضافه کردن آرد نخود چی باعث می شود تا مایه کباب سفت نشود. اما اگر مایه کباب تان قوام مورد نظر را نداشت می توانید از یک عدد تخم مرغ استفاده کنید. به این صورت که تخم مرغ را شکسته و به مایه کباب تان بزنید و مجددا مواد را کمی ورز دهید.

تابه ای را برداشته و روی حرارت بگذارید. کمی روغن داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا داغ شود. پس از اینکه روغن داغ شد. به اندازه یک گردو از مواد (مخلوط گوشت و آرد نخودچی و زردک) برداشته و با دست به آن فرم دهید. اگر می خواهید اندازه کباب هایتان همانند قدیم باشد باید کباب ها را به اندازه های بامیه دربیاورید. حال نوبت آن است که کباب فرم داده شده تان را در تابه گذاشته و سرخ کنید.

میزان آب و شکری که در قسمت مواد لازم به آن اشاره شد را بر داشته و با یکدیگر مخلوط کنید سپس این مخلوط را در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و شکر  آن حل شود. پس از اینکه شهد جوشید، زعفران را به آن اضافه کنید. اگر می خواهید کباب زردک تان طعم ملسی داشته باشد در این مرحله باید حدود ۲ قاشق غذاخوری سرکه به شهد اضافه کنید و یا می توانید از ترکیب ۲ قاشق غذا خوری سرکه و ۲ قاشق غذا خوری شیره خرما استفاده کنید.

کباب هایی که سرخ کرده اید را کف یک تابه بچینید و شهد آماده شده تان را روی کباب ها بریزید سپس تابه را روی حرارت گذاشته و بگذارید حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت بماند تا شهد به خوبی به خورد کباب‌ها برود.

پس از حدود ۴۰ دقیقه که کباب ها آماده و نرم شده اند ظرفی برداشته و کباب زردک را داخل ظرف چیده و تزیین کنید. نوش جان.

مطالب مرتبط: طرز تهیه خورش نخود آله اصفهان، طرز تهیه آش سماق اصفهان



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران