کانال تلگرام

شیشلیک شاندیز مشهد+طرز تهیه

  • شیشلیک شاندیز مشهد+طرز تهیه
  • شیشلیک شاندیز مشهد+طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

شیشلیک نوعی کباب است که از شش تکه گوشت، از راسته گوسفند تهیه می شود که روش پخت مخصوصی داشته و طعمی بسیار لذیذ دارد. شیشلیک در شهرهای دیگر به صورت گوشت های تکه شده است اما در مشهد به همراه دنده به سیخ کشیده شده و بر روی زغال آن را کباب می کنند.

 

از کجا شیشکیگ بخرم:

در بسیاری نقاط ایران رستوران هایی با نام این شهر وجود دارد که به عرضه غذای لذیذ شیشلیک شاندیز به همان سبک خاص آن می پردازند. در شهر مشهد و به خصوص ییلاقات شاندیز و طرقبه رستوران های متعددی وجود دارد که غذای اصلی سفارش دهندگان شیشلیک است. بعضی از این رستوران ها بسیار وسیع بوده و برخی شعباتی در شهرهای دیگر نیز دارند.

طرز تهیه شیشلیک شاندیز مشهد:

مواد لازم جهت تهیه شیشلیک:

گوشت دنده گوساله یا گوسفند: ۱ کیلوگرم

ماست: ۱ لیوان

زعفران دم شده: ۲ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی: ۱۰ عدد

آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری

روغن: ۱۰ قاشق غذاخوری

فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه شیشلیک باید از گوشت دنده گوساله یا گوسفند استفاده کنید، نکته مهم برای کباب خوب انتخاب گوشتی است که تازه و ترد باشد؛ بهتر است گوشت را با آب پیاز و مقداری فلفل مخلوط کنید و ۲۴ ساعت پیش از آماده  کردن کباب بگذارید بماند تا گوشت نرم شود.

گوشت را به اندازه های یکسان ببرید، داخل کاسه ای پیاز رنده شده، ماست، زعفران دم شده، آبلیمو  روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنید سپس گوشت را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یک شب بماند.

پس از استراحت، گوشت ها را به سیخ بکشید و بین هر دو  قطعه یک تکه کوچک دنبه قرار دهید. موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی میتوانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را اماده کنید.

شیشلیک ها را پس از اماده شدن با برنج زعفرانی، کره، گوجه کبابی، فلفل سبز کبابی و برش های لیموی تازه سرو نمائید همچنین بهترین و سالم ترین نوشیدنی برای این کباب دوغ میباشد.

نکته:

انواع کباب باید در حین پختن زیاد خشک نشود، اگر فرصت کافی برای اماده سازی کباب ها ندارید میتوانید بجای ۲۴ ساعت مدت ۱ ساعت درون ظرفی که مقداری کیوی له شده ریخته اید قرار دهید (کیوی به دلیل اسیدی که دارد گوشت را نرم میکند). البته دقت کنید که گوشت زیاد نماند چون گوشت له میشود و بافت خود را از دست خواهد داد و همچنین باعث فساد سریع گوشت می شود.

حتما پیشنهاد میکنیم از مکان های زیر دیدن کنید:

سرزمین موج های خروشان (جاده شاندیز)    ییلاقات جاغرق (انتهای طرقبه)         پارک جنگلی وکیل آباد (دوراهی شاندیز)


7 به این مطلب امتیاز دهید

زیباترین مناطق مشابه:


عبارت های مرتبط:

نظرات کاربران

  • راحیل در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۴

    برای اینکه زودتر آماده بشه علاوه بر پیاز و آبلیمو و ماست و نمک و فلفل باید کیوی رو اضافه کنیم یا فقط تنها کیوی له شده باید بریزیم؟؟؟

    • حمیدرضا سریزدی در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۴

      با عرض سلام خدمت شما
      تمامی مواد رو به گوشت اضافه کنین و در مرحله آخر گوشت رو به مدت درون کیوی که با گوشتکوب له کردین قرار بدین و سپس اقدام به پخت کباب کنین تا کباب کاملا نرم باشه.

  • مرجان در ۲ آذر ۱۳۹۴

    با عرض پوزش… شیشلیک اصالتا یه غذای آذری هستش، نه مشهدی!
    “شیش” به زبون ترکی یعنی “سیخ”، و “شیشلیک” یعنی گوشتی که برای به سیخ کشیدن آماده شده باشه…

    • حمیدرضا سریزدی در ۶ آذر ۱۳۹۴

      با سلام
      ممنون از توجه و اطلاعات شما
      در متن اشاره ای به اصالت غذا نشده فقط به دلیل معروف بودن این غذا در مشهد و سبک پخت خاص آن، جز غذاهای محلی خراسان رضوی معرفی شده است.

  • محمد در ۷ آبان ۱۳۹۵

    در جواب اون بنده خدا که میفرمایند ششلیک اذری است بگم معنی کلمه ربطی به اصلیت غذا نداره اینجا ششلیک به این معنیه که از شش قطعه این سیخ کباب اماده میشه و کلا تا الان مربوط به مشهد بوده و هست

  • فرشيد در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶

    شیشلیک همون طور که از نامش معلومه کاملا اصالت آذری داره.لزومی هم نداره با سفسطه ی بیجا سعی در فارسی جلوه دادن نامش بکنید.اصلا این نام به تعداد تکه های گوشت و عدد شش هیچ ربطی نداره! کمی دستور زبان ترکی مطالعه کنید بد نیست.

  • مهزیار در ۲۸ تیر ۱۳۹۶

    این غذا در همه مناطق به یک اسم شناخته میشه ،مثلا جنوب غرب کشور به اسم کباب بختیاری شناخته شدست

اطلاعات این مکان
آدرس
مشهد - دوراهی وکیل آباد به سمت شاندیز - شاندیز
مناطق نزدیک
زشک - ابرده - موج های خروشان
کیفیت
بسیار دیدنی
فاصله از مشهد
20 کیلومتر - 30 دقیقه