طرز تهیه کوفته هویج کرمانشاه

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی با طرز تهیه کوفته هویج کرمانشاه

غذاهای محلی ایرانی به دلیل ادویه ها و مزه های متنوع خود همه را شیفته خود می کنند، غذاهای شهر کرمانشاه نیز از این امر مستثنا نیستند؛ این شهر علاوه بر جاذبه های تاریخی و طبیعی به خاطر غذاهای محلی نیز در سطح کشور معروف است؛ یعنی طوری که محال است به شهر کرمانشاه سفر کنید، اما غذاهای معروف و لذیذش را امتحان نکنید، غذاهای این شهر اکثرا در روغن حیوانی طبخ می شوند و طعم لذیذی دارند. غذاهای محلی این شهر محبوبیت و آوازه خاصی در سراسر ایران و در میان گردشگران دارند، غذاهایی که با رنگ و طعم خود بسیار دلچسب بوده و همه سلیقه ها را فریب می دهند. با اینکه، این روزها همه به دنبال غذاهای آماده و فوری هستند، اما غذاهای سنتی و محلی عطر و طعم خاصی دارند که با تنوع زیاد خود در هر شهری طرفدار دارند. از غذاهای محلی کرمانشاه می توان به دنده کباب و خورشت خلال، انواع کوفته و انواع آش اشاره کرد که همواره مورد توجه گردشگران و مسافران قرار می گیرد؛ همان طور که در جریانید همواره کوفته برای ایرانیان یکی از غذاهای مورد علاقه و محبوب به شمار می رود. این غذا تنوع زیادی در طبخ و مواد اولیه خود دارد. این بار می خواهیم طرز تهیه کوفته هویج کرمانشاه را برایتان بنویسیم که مطمئنا از طعم این غذای لذیذ سیر نخواهید شد.

کوفته هویج کرمانشاه

کوفته هویج که اصالتا به کرمانشاه بر می گردد تا حدی که نام این غذا را کوفته کرمانشاهی نیز می گویند و یکی از لذیذ ترین کوفته های ایرانی محسوب شده و دارای روش پخت آسانی است. در ادامه می توانید روش پخت این غذای لذیذ را یاد بگیرید:

مواد لازم برای تهیه کوفته هویج

گوشت چرخ کرده: ۳۵۰ گرم

هویج فرنگی: ۲۰۰ گرم

آرد نخود چی: سه قاشق سوپ خوری

تخم مرغ : یک عدد

پیاز رنده شده که ابش هم گرفته شده باشد: یک عدد

زعفران دم کرده: یک قاشق سوپ خوری

زرد چوبه : به میزان لازم

ادویه و نمک : به میزان لازم

جعفری یا سبزیجات معطر و خرد شده: یک چهارم پیمانه

آب لیمو: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: به میزان لازم

پیاز نگینی خرد شده: یک عدد

شکر: به میزان لازم و دلخواه (استفاده از شکر کاملا اختیاری است و هرکس براساس علاقه و سلیقه خود می تواند از شکر استفاده کند)

طرز تهیه کوفته هویج کرمانشاه

معرفی طرز تهیه کوفته هویج کرمانشاه

طرز تهیه کوفته هویج کرمانشاه

  • ابتدا گوشت چرخ کرده و هویج رنده شده را داخل ظرفی بریزید.
  • سپس پیاز رنده شده را به مواد اضافه کرده و سبزیجات را خرد کنید و نمک و فلفل و یک عدد تخم مرغ و دو قاشق آرد سوخاری را داخل ظرف بریزید.
  • همه مواد را کاملا با هم مخلوط کنید تا زمانی که حالت چسبندگی پیدا کند با دست ورز دهید.
  • حالا مقداری از مواد را برداشته و کوفته هایی به اندازه نارنگی درست کنید.
  • ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و روغن مایع را داخل آن بریزید و صبر کنید تا کمی داغ شود.
  • حال نوبت قرار دادن کوفته ها در داخل ماهیتابه است. صبر کنید تا اطراف کوفته ها سرخ شود ولی دقت داشته باشید که کوفته ها نباید روی شعله زیاد بمانند.

طرز تهیه سس کوفته هویج

برای تهیه سس کوفته هویج بهتر است چنین ادامه دهید؛

  • در ابتدا پیاز نگینی خرد شده را داخل ماهیتابه دیگری بریزید و تفت دهید.
  • سپس رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کرده و بار دیگر تفت دهید.
  • نمک، زرد چوبه و ادویه های لازم را به سس اضافه کرده و مقداری آب داخل ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا سس بجوشد.

بعد از تهیه سس مورد نیاز، دوباره به سراغ کوفته های داخل ماهیتابه بروید و کوفته های سرخ شده را درون ماهیتابه سس جوش آمده قرار دهید و حرارت زیر ماهیتابه را کم کنید. در این مرحله توجه داشته باشید که در ماهیتابه را نیمه باز بگذارید. بعد از حدودا یک ساعت وقتی که سس کوفته غلیظ شد، کوفته های شما آماده سرو هستند که می توانید همراه با سبزی خوردن میل کنید.

نکات طلایی در پخت کوفته هویج

  • در طبخ کوفته هویج می توانید به جای گوشت چرخ کرده از مرغ استفاده کنید؛ بدین صورت که مرغ ها را بعد از شستن چرخ کنید و بقیه مراحل همانند تهیه با گوشت را ادامه دهید.
  • برای ترش شدن طعم کوفته ها می توانید چند آلو موقع پخت در داخل کوفته ها قرار دهید.
  • بعد از رنده کردن هویج ها می توانید آبشان را بگیرید، ولی در اصل نیازی به این کار نیست.
  • در مواد داخلی کوفته می توانید از گردو، کشمش، پیاز سرخ یا زرشک شیرین شده استفاده کنید.
  • شعله پخت کوفته باید کم باشد تا همه قسمت های کوفته به اندازه یکسان مغزپخت شوند.
  • کوفته هویج را می توانید در وعده های ناهار و شام میل کنید، یا اینکه در زمان افطار ماه رمضان نوش جان کنید.
  • برای خوشمزه تر شدن غذا می توانید وسط کوفته آلو بگذارید.
  • دقت کنید که در هنگام سرو، کوفته ها را به آرامی از داخل ماهیتابه برداشته و در ظرف مورد نظر قرار دهید تا شکل ظاهری شان حفظ شود، نوش جان.

مطالب مرتبط: طرز تهیه دست پیچ کرمانشاه ، طرز تهیه شلمین کرمانشاه



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران