طرز تهیه کوکوی پوکورا خوزستان

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی با طرز تهیه کوکوی پوکورا خوزستان

آداب و رسوم در تهیه غذا و مواد قابل استفاده، شیوه طبخ و مصرف همگی در سنت ها و فرهنگ یک کشور تاثیر دارند. خوزستان استانی با تنوع قومیتی بالایی است و در این استان، فارس، عرب، بختیاری و لر همگی در کنار هم زندگی می کنند. با توجه به اینکه هر قوم در طرز پخت غذا آداب و رسوم خاص خود را دارد، این استان نیز از این موارد استثنا نیست و معمولا غذاهای خوزستان پر ادویه و  گرم و تند هستند. مواد غذایی مانند ماهی، گیاهان و سبزی های بومی مانند گشنیز و شنبلیله، تمبر هندی، نخود و رب انار در اکثر غذاهای این منطقه استفاده می شود. نخود یا آرد نخود در بسیاری از غذاها کاربرد دارد، زیرا بسیار مقوی بوده و دارای فیبر است و سیستم دستگاه گوارش و گردش خون را تنظیم می کند. هم چنین به دلیل پروتئین فراوان در این مواد غذایی می تواند جایگزین مناسبی برای گوشت باشد، گیاه خواران علاقه زیادی به مصرف نخود دارند، زیرا آنها از گوشت استفاده نمی کنند و پروتئین بدنشان از این طریق جبران می شود. در این مقاله می خواهیم یکی از غذاهای خوشمزه استان خوزستان را برایتان آموزش دهیم تا هم از طعم خوشمزه اش لذت ببرید و هم غذای مقوی و مفیدی به بدنتان برسانید. این غذا کوکوی پوکورا نام دارد و مانند نام عجیبش طعم خاصی نیز دارد. کوکوی پوکورا نوعی پیش غذا یا غذای فوری هندی نیز محسوب می شود که در بیشتر کشور ها مانند مالزی، پاکستان، آسیای جنوب شرقی، افغانستان و در بیشتر شهرهای جنوبی ایران مخصوصا در استان خوزستان در رستوران ها و دکه های مخصوص عرضه می شود که به روش های مختلفی با سبزی و ادویه های مختلف پخته می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا راحت ترین دستور پخت و طرز تهیه کوکوی پوکورا خوزستان را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه کوکوی پوکورا

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد نخود خام: ۲۰۰ گرم

تره خرد شده: ۱ پیمانه

زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری

آب ولرم: ۱ استکان کوچک

فلفل قرمز پودر شده: نصف قاشق چایخوری

نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی پوکورا خوزستان

طرز تهیه کوکوی پوکورا خوزستان

طرز تهیه کوکوی پوکورا

در ابتدا باید در داخل کاسه ای آرد نخود را با یک استکان آب ولرم هم بزنید به طوری که بدون گلوله گلوله شدن صاف و رقیق شود، سپس تخم مرغ ها را همراه با تره خرد شده و زعفران دم کرده و ادویه ها به آرد مخلوط شده اضافه کنید، حال باید چند دقیقه با چنگال این مواد را خوب هم بزنید. سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید تا داغ شود، مواد کوکو را با قاشق در روغن بریزید و سرخ کنید. در این مرحله می توانید همه مواد کوکو را یکجا در تابه بریزید و وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، برش داده و تک تک برگردانید یا از تابه دوطرفه استفاده کنید و یکجا طرف دیگر را برگردانده و سرخ کنید یا مانند کتلت قاشق قاشق از مواد برداشته و سرخ کنید یا در قالب های مخصوص ریخته و سرخ کنید. در نهایت بعد از سرخ شدن دو طرف کوکو در دیس بچینید و با سس سرو کنید.

نکات طلایی در طرز تهیه کوکوی پوکورا خوزستان

آرد نخود دارای مقدار قابل توجهی ویتامین B1 ،B2 و آهن است. همچنین به دلیل بالا بودن مقدار پتاسیم در این آرد، افراد با فشارخون بالا باید در پخت این غذا از نمک کمی استفاده کنند.

کوکوی پوکورا به عنوان غذای محلی جنوبی طرفداران زیادی در اکثر شهرهای ایران دارد. زمان آماده سازی مواد اولیه این کوکو حدودا ۱۵ دقیقه است و زمان پخت نیز ۱۵ دقیقه است. کوکوی پوکورا را می توانید به عنوان پیش غذا یا وعده اصلی در ناهار و شام سرو کنید. مواد ذکر شده برای تهیه این غذا مناسب ۴ نفر است. پوکورا را بهتر است به صورت گرم و همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.

مطالب مرتبط: کوکو شیرین قزوین ، کوکو کدو سبز



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران