طرز تهیه کوکو سیب زمینی

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی با طرز تهیه کوکو سیب زمینی

یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین کوکوها در آشپزخانه ایرانی، کوکو سیب زمینی است. کوکو سیب زمینی در کنار کوکو سبزی بسیار محبوب بوده و برای داشتن یک ناهار یا شام سبک کاملا مناسب است. قرار است نکات طلایی و متفاوت از طرز تهیه کوکو سیب زمینی را در اختیارتان قرار دهیم. مقادیر این رسپی مناسب ۴ نفر است و در صورت کم یا زیاد بودن تعداد نفرات می توانی مقادیر را ضرب و تقسیم کنید.

مواد لازم برای کوکو سیب زمینی

سیب زمینی متوسط: ۵ عدد

پیاز بزرگ: ۱ عدد

تخم مرغ: ۳ عدد

شوید خشک: ۱ قاشق غذاخوری

آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زرچوبه: به مقدار لازم

روغن مایع سرخ کردنی: مقداری

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

معرفی طرز تهیه کوکو سیب زمینی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

ابتدا، سیب زمینی ها را شسته و داخل قابلمه قرار می دهیم. چند لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و آن را روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. اجازه می دهیم سیب زمینی ها داخل آب جوش کامل بپزند. برای کنترل پخت سیب زمینی ها از چنگال استفاده می کنیم.

پس از آن که سیب زمینی ها آبپز شدند، می گذاریم کمی خنک شوند و سپس پوستشان را می گیریم.

پیاز را به شکل خلال کوچک خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن سرخ می کنیم.

سیب زمینی ها را به کمک رنده درشت رنده کرده و یا با گوشتکوب می کوبیم تا له شوند. سپس، پیازداغ را به آن ها اضافه می کنیم.

در یک ظرف دیگر تخم مرغ ها را دانه دانه می شکنیم تا در صورت سالم بودن به مواد اضافه کنیم. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه خوب به هم می زنیم. سپس، مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم. اضافه کردن شوید خشک دلخواهی است. اگر دوست داشته باشید، در این مرحله شوید خشک را به تخم مرغ هها اضافه کنید. مواد را خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شود.

حال، مواد تخم مرغ ها را به مواد سیب زمینی و پیازداغ اضافه کرده و ۲ قاشق آرد را رویشان می ریزیم و خوب با یکدیگر مخلوط می کنیم تا یکدست و منسجم شوند. اکنون، مایه کوکو سیب زمینی آماده است و باید سرخ شود.

ماهیتابه را روی اجاق گذاشته و مقداری روغن مایع سرخ کردنی در آن می ریزیم. حرارت اجاق باید کاملا ملایم باشد. وقتی روغن داغ شد، مواد مان را به یک باره از وط ماهیتابه می ریزیم و به طور مساوی در سطح تابه پخش می کنیم. کناره های مواد را با قاشق صاف می کنیم. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را به ۴ قسمت مساوی برش داده و برمی گردانیم تا روی دیگرش نیز سرخ شود.

*همچنین، می توانید برای سرخ کردن کوکو سیب زمینی، مقداری از مواد را برداشته، داخل کف دستتان به صورت دایره شکل بدهید و داخل روغن سرخ کنید. از قالب های کتلت نیز می توانید استفاده کنید.

زمانی که هر دو طرف کوکوها خوب سرخ شدند، حرارت را خاموش کرده و کوکوها را داخل ظرف مورد نظر می کشیم و با گوجه، خیارشور یا سبزیجات تزئین می کنیم.

نکات لازم در طرز تهیه کوکو سیب زمینی

  1. برای پختن کوکو سیب زمینی در داخل فر، یک قالب مناسب را انتخاب کرده و کف و دیواره هایش را چرب می کنیم. مایه کوکو را داخل قالب ریخته و رویش را با فویل آلومینیومی می پوشانیم. فر را که از قبل روشن و گرم کرده ایم روی ۱۸۰ درجه تنظیم کرده و قالب را در طبقه وسط قرار می دهیم. می گذاریم کوکو به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه بپزد. از آن جایی که حرارت فرها باهم متفاوت است، در دقیقه ۳۵م حتما به کوکو سر بزنید و پخت آن را کنترل کنید تا نسوزد.
  2. می دانید که پنیر پیتزا در اکثر غذاها بسیار جذاب و خوش طعم می شود. درصورتی که بخواهید در کوکو سیب زمینی از پنیر پیتزا استفاده کنید، باید کوکو را داخل فر بپزید. برای این منظور، نیمی از مایه کوکو را داخل قالب می ریزیم، سپس مقدار پنیر پیتزا میان مواد ریخته و پر می کنیم. سپس، باقیمانده مایه کوکو را روی پنیر می ریزیم. قالب را در فر می گذاریم تا کوکو بپزد. هنگام برش کوکو، پنیر پیتزا کش می رود و طعم کوکو هم دو برابر خوشمزه تر می شود.
  3. می توان کوکو سیب زمینی را به صورت سوخاری نیز سرخ کرد. برای این منظور، مایه کوکو را کمی شل تر از حالت معمولی می کنیم. در زمان سرخ کردن کوکوها، آرد سوخاری را همراه با کمی نمک، پودر سیر و فلفل سیاه دم دست می گذاریم. مقداری از مایه کوکو را برداشته، در دستمان شکل می دهیم و سپس در آرد میغلطانیم تا تمام قسمت های کوکو آغشته شود. سپس در ماهیتابه گود داخل روغن سرخ می کنیم.

مطالب مرتبط: کوکو کدو سبز ، کوکوی لوبیا سبز تبریز



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران