طرز تهیه کوکو ماکارونی

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی با طرز تهیه کوکو ماکارونی

یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی که اتفاقا تنوع زیادی هم دارد، کوکو است. مطمئنا کوکوهای خوشمزه زیادی امتحان کرده اید و خوشتان آمده است. اما یکی از کوکوهای خوش طعم و لذیذ کوکو ماکارونی است. کوکو ماکارونی می تواند به عنوان یک وعده اصلی یا پیش غذا در سفره هایتان قرار بگیرد. آماده کردن این غذا سخت نیست و بسیار هم لذت بخش است. در این رسپی به شما طرز تهیه کوکو ماکارونی در فر و ماهیتابه را آموزش می دهیم. مطمئن باشید کسانی که از کوکو ماکارونی تان امتحان کنند، بسیار پسند خواهند کرد. مخصوصا کودکان که عاشقان ماکارونی و خوراکی هایی از این قبیل هستند. پس معطل نکنیم و برویم سراغ طرز تهیه کوکو ماکارونی یک غذای دلچسب و خوشمزه.

مواد لازم برای کوکو ماکارونی

ماکارونی فرمی: ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط: ۱ عدد

فلفل دلمه ای: ۱ عدد

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

قارچ: ۳۰۰ گرم

تخم مرغ درشت: ۴ عدد

ذرت: ۴ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه

زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو ماکارونی

معرفی طرز تهیه کوکو ماکارونی

طرز تهیه کوکو ماکارونی

ابتدا یک قابلمه برمی داریم و داخلش آب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم. سپس مقداری نمک و ۱ قاشق غذاخوری نمک در آب می ریزیم و اجازه می دهیم آب به جوش بیاید. پس از جوش آمدن آب ماکارونی را همراه ذرت داخل آب می ریزیم تا بپزند. پس از ۱۰ دقیقه ماکارونی و ذرت مغزپخت می شوند و آن ها را از روی حرارت برداشته و آبکش می کنیم.

ماکارونی را کنار می گذاریم تا آبش گرفته شود. پیاز را به شکل نگینی خرد می کنیم و در ماهیتابه داخل روغن تفت می دهیم. پس از آن که خامی پیاز گرفته و نرم شد، کمی زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم. به تفت دادن ادامه داده و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم. مواد را تفت می دهیم تا گوشت خوب سرخ شود. در ادامه فلفل دلمه ای خرد شده را به تابه اضافه و مواد را مخلوط می کنیم تا خوب سرخ شوند.

قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و در ماهیتابه دیگر به طور جداگانه داخل روغن تفت می دهیم تا سرخ شوند. برای سرخ کردن قارچ روغن خیلی کم می ریزیم. زیرا قارچ آب می اندازد و اجازه می دهیم آبش تبخیر شود. سپس کمی آبلیمو اضافه می کنیم تا قارچ ها سیاه نشوند.

پس از تفت دادن قارچ ها، آن ها را به مواد گوشتی اضافه می کنیم. سپس رب گوجه فرنگی را همراه زردچوبه، نمک، فلفل سیاه را به مایه ماکارونی اضافه می کنیم و تا زمانی که بوی خامی رب گرفته شود، خوب تفت می دهیم. سپس مایه ماکارونی را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود.

یک کاسه بزرگ بر می داریم و ماکارونی و ذرتی که آماده کرده ایم داخل کاسه می ریزیم. پس از آن که مایه ماکارونی کمی سرد شد، به کاسه اضافه می کنیم. مواد را باهم مخلوط می کنیم تا یک دست شود.

در کاسه ای جداگانه ۴ عدد تخم مرغ را شکسته و خوب هم می زنیم. سپس به کاسه اضافه کرده و خوب مواد را مخلوط می کنیم.

پس از آن که مایه یک دستی حاصل گردید، ماهیتابه را روی اجاق می گذاریم و داخلش مقداری روغن میریزیم. پس از داغ شدن روغن، نصف مایه کوکو ماکارونی را داخل تابه می ریزیم و سپس به اندازه دلخواه پنیر پیتزا روی مایه کوکو می ریزیم. در پایان باقی مایه را روی پنیر پیتزا ریخته و با قاشق سطح آن را صاف و در تمام سطح ماهیتابه پخش می کنیم. با پشت قاشق هم مقداری مایه کوکو را فشار می دهیم تا صاف وفشرده شود.

حرارت اجاق را ملایم می کنیم تا کوکو خوب سرخ شود و بپزد. پس از آن که یک طرف کوکو سرخ شد، به آرامی کوکو را برمی گردانیم تا روی دیگرش هم سرخ شود. در آخر، کوکو ماکارونی را در ظرف دلخواه کشیده و همراه گوجه فرنگی، خیارشور، سس کچاپ و خردل تزئین می کنیم.

برای درست کردن کوکو ماکارونی با فر، همین مراحل را برای آماده سازی کوکو طی می کنیم. فر را از قبل روشن کرده و روی حرارت ۱۸۰ درجه تنظیم می کنیم. مایه ماکارونی را داخل ظرف پیرکس یا قالب مخصوص فر ریخته و به مدت ۳۰ الی ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کوکو خوب بپزد. در پایان برای سرخ شدن روی کوکو گریل فر را به مدت ۲ دقیقه روشن می گذاریم تا روی کوکو سرخ شود.

کوکو ماکارونی آماده است. نوش جان!

مطالب مرتبط: کوکوی عدس ، کوکو کدو سبز



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران