طرز تهیه کوکو کدو سبز

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آشنایی با طرز تهیه کوکو کدو سبز

از غذاهای معروف و محبوب ایرانیان انواع کوکوها را می توان نام برد که از هر نوع و مزه ای تهیه شده و معمولا در مهمانی ها به عنوان پیش غذا سرو می شوند. حداقل برای یک روز در هفته هم که باشد، بهتر است از غذاهایی که با برنج درست می شوند، فاصله بگیریم و برای تنوع سراغ غذاهایی برویم که با نان و سبزی می توانیم بخوریم و لذت ببریم. بعضی ها عاشق غذاهایی هستند که با نان سرو می شوند. کوکو ایرانی هم از هر نوع که باشد در این دسته قرار می گیرد و خوردن آن همراه نان لواش یا نان سنگک تازه بسیار لذت بخش است. این بار می خواهیم یک کوکوی فوق العاده خوش مزه و سالم را به شما معرفی کنیم که مطمئنیم پس از امتحان آن عاشقش می شوید. مواد اصلی کوکو کدو سبز، همان طور که از نامش پیداست، کدو سبز است و با افزودن برخی ادویه جات و سبزیجات دیگر خوش عطر و لذیذ می شود. برای درست کردن این غذای خوشمزه در ادامه با طرز تهیه کوکو کدو سبز همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو کدو سبز

کدو سبز: ۳ عدد (متوسط)

پیاز: ۱ عدد متوسط

سیر: یک حبه

تخم مرغ: ۳ عدد

شوید خرد شده: مقداری

شیر: ۱ قاشق غذا خوری

آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری

پودر سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه، آویشن،نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم

روغن مایع سرخ کردنی: به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو کدو سبز

معرفی طرز تهیه کوکو کدو سبز

طرز تهیه کوکو کدو سبز

ابتدا، کدوها را خوب می شوییم و می گذاریم آبشان کامل خشک شود. می توانیم به کمک دستمال هم کدو ها را خشک کنیم. کلاهک بالای کدو ها را با چاقو می بریم و پوستشان را می گیریم. سپس با رنده ریز رنده شان می کنیم.

از آن جایی که ایرانیان پیاز داغ را در اکثر غذاهایشان ترجیح می دهند،  ما هم برای خوشمزه تر شدن کوکو استفاده از پیازداغ را ترجیح می دهیم. با این حال اگر  پیاز دوست نداشته باشید، می توانید استفاده نکنید. این مورد کاملا اختیاری است. می توانید قبل از شروع کار پیاز را به شکل خلال کوچک خرد کرده و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

پیاز داغ آماده شده را داخل کاسه متوسط می ریزیم. سپس کدوهای رنده شده را به آن اضافه می کنیم. مقداری شوید را که از قبل شسته، خشک و ریز خرد کرده ایم، به روی مواد می ریزیم. یک حبه سیر را با سیرله کن له کرده و به موادمان اضافه می کنیم. به جای سیر می توان از یک قاشق غذاخوری پودر سیر هم استفاده کرد.

یک قاشق غذاخوری آرد گندم را به همراه دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری به موادمان اضافه می کنیم. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به موادمان اضافه می کنیم.

حال نوبت افزودن ادویه ها است. مقداری نمک، فلفل، پودر آویشن و زردجوبه را پس از تخم مرغ ها به مواد اضافه کرده و مواد را در حد امکان خوب هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند و ادویه جات در کل مواد پخش گردد.

(برای کسانی که به بوی تخم مرغ حساسیت دارند و برایشان چندان خوشایند نیست، پیشنهاد می کنیم پس از افزودن تخم مرغ ها، به اندازه نصف قاشق چایخوری وانیل به مواد اضافه کنند تا هم بوی تخم مرغ ها گرفته شود و هم عطر کوکو بسیار زیبا شود).

مقداری روغن مایع سرخ کردنی داخل ماهیتابه ریخته و ماهیتابه را روی اجاق قرار می دهیم. حرارت اجاق باید کاملا ملایم باشد. پس از آن که روغن کاملا داغ شد، مواد کوکو را به یک باره از وسط ماهیتابه شروع به ریختن می کنیم و با کمک قاشق آن را سریعا در سطح ماهیتابه به طور یکسان پخش می کنیم و کناره های ماهیتابه را با قاشق مرتب کرده و به صورت دایره لبه صاف شکل می دهیم.

اجازه می دهیم کوکو با حرارت کاملا ملایم بپزد و سرخ شود. پس از آن که یک طرف ماهیتابه سرخ شد، آن را از وسط به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و رویشان را برمی گردانیم تا روی دیگرشان هم سرخ شود. پس از آن که هر دو طرف کدو خوب سرخ شدند، اجاق را خاموش می کنیم.

کوکو کدو سبز را در ظرف دلخواه می کشیم و اطراف آن را با سبزیجاتی چون جعفری، شوید، نعناع، ترپ و … و همچنین خیارشور و گوجه خرد شده تزئین کرده و همراه نان سرو می کنیم.

نکته: می توانید کوکو ها را به شکل دایره داخل کف دستتان فرم داده و در روغن سرخ کنید. همچنین می توانید از قالب های کتلت نیز استفاده کنید. شکل کوکو کاملا به سلیقه خودتان بستگی دارد.

مطالب مرتبط: کوکوی لوبیا سبز تبریز ، کوکو شیرین قزوین



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران