طرز تهیه کیک گوشت

ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

کیک گوشت

کیک گوشت، یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه و باکلاس سر میزهای مهمانی و مجالس مختلف است. این غذای مقوی و غنی به دو شکل یعنی هم در فر و هم بدون فر تهیه و طبخ می شود. همچنین، می توان کیک گوشت را در قالب های تک نفره مافین و یا قالب های بزرگ با اشکال مختلف آماده کرد. اگر می خواهید در مهمانی ها تردستی و مهارت خود را در آشپزی ثابت کنید، کیک گوشت را با این رسپی که در اختیارتان قرار می دهیم، بپزید و همه را شگفت زده کنید. پس در ادامه با طرز تهیه کیک گوشت همراه ما باشید.

مواد لازم برای خمیر کیک گوشت (با فر):

تصویر شماره۲

آرد: ۲٫۵ پیمانه

تخم مرغ: ۴ عدد

ماست: ۱ پیمانه

روغن زیتون: ۱ پیمانه

بیکینگ پودر: ۳ قاشق چای خوری

پودر گیشنیز: ۱ قاشق چای خوری

نمک: ۱ قاشق چای خوری

فلفل سیاه: به مقدار لازم

مواد داخل کیک گوشت:

برای مواد میانی کیک گوشت می توانید بسته به ذائقه خود از مایع ماکارونی، مایع مرغ و … استفاده کنید. ما در این رسپی از مخلوط پیاز، مرغ، فلفل دلمه ای، سیر و جعفری استفاده کردیم. شما می توانید از گوشت چرخ کرده، سوسیس و غیره نیز استفاده کنید.

طرز تهیه کیک گوشت (با فر):

معرفی طرز تهیه کیک گوشت

طرز تهیه کیک گوشت

ابتدا، تخم مرغ ها، روغن، نمک و ادویه جات را با همزن برقی خوب هم می زنیم.

ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به موادمان اضافه می کنیم. مواد را خوب هم می زنیم تا مخلوط شوند. سپس آرد الک شده را به مواد اضافه می کنیم و با دستمان خوب مواد را مخلوط می کنیم. یک مایه نسبتا سفتی به دست می آید.

قالب مورد نظر را چرب می کنیم و مقداری از مایع را ته قالب می ریزیم. سپس، مخلوط گوشتی را با بقیه مواد مخلوط کرده و روی مواد ته قالب می ریزیم.

فر را که از قبل روشن و گرم کرده ایم، روی ۱۸۰ درجه تنظیم کرده و کیک را داخل فر می گذاریم. اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت بپزد.

در ریختن مواد داخل قالب، می توانید مواد خمیر و مواد گوشتی را به صورت لایه به لایه بریزید یا مایع گوشتی را داخل دو لایه خمیر بریزید. اما ما مخلوط هر دو مواد خمیری و گوشتی را ترجیح دادیم. زیرا اینگونه طعم ولذت مواد در همه قسمت های کیک پخش می شود.

کیک را پس از یک ساعت از فر در آورید و رویش را با سس کچاپ و مایونز تزئین کنید.

مواد لازم برای خمیر  کیک گوشت (بدون فر):

آرد: ۲ و نیم پیمانه

تخم مرغ: ۴ عدد

ماست: ۱ پیمانه

روغن مایع: نصف پیمانه

بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری

زعفران سائیده شده: به میزان لازم

نمک: ۱ قاشق مرباخوری

زرچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

کنجد (به دلخواه): به میزان لازم

سس کچاپ برای سرو

طرز تهیه کیک گوشت (بدون فر):

ابتدا تخم مرغ ها را خوب هم می زنیم. سپس روغن را افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم. سپس ماست را ریخته و هم می زنیم. بعد نوبت افزودن مواد خشک یعنی آرد (سه بار الک شده)، نمک، بیکینگ پودر، فلفل، زردچوبه و زعفران سائیده شده می شود. مواد خشک را در ۳ مرحله به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی خوب هم می زنیم تا مخلوط شوند.

ته یک قابلمه نسوز را چرب کرده و نصف مایع کیک را در آن می ریزیم. سپس مواد میانی را ریخته و نصف باقیمانده مواد کیک را اضافه می کنیم. قابلمه را روی حرارت ملایم با شعله پخش کن قرار می دهیم و در قابلمه همراه دم کنی روی قابلمه می گذاریم و اجازه می دهیم کیک بپزد.

مدت زمان پخت کیک باتوجه به حرارت شعله ها در انواع اجاق ها متفاوت است. اما معمولا برای سرخ شدن و پختن هر طرف کیک ۱۵ دقیقه زمان لازم است. باید خودتان تشخیص دهید که کیکتان پخته است یا نه. اما نباید بگذارید بیشتر از ۳۰ دقیقه روی حرارت باشد. زمانی که از سرخ شدن و پختن یک طرف کیک مطمئن شدیم، کیک را برگردانیم و طرف دیگرش را هم سرخ می کنیم. می توانیم موقع برگرداندن کیک قابلمه، آن را داخل ماهیتابه برگردانیم.

کیک گوشت را پس از پخت با سس کچاب تزئین و سرو کنید.

مطالب مرتبط: طرز تهیه سمبوسه گوشت



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران