قاتیقلانان اتلی بؤرک (بؤرکِ دارای ماست) + طرز تهیه

  • قاتیقلانان اتلی بؤرک (بؤرکِ دارای ماست) + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

قاتیقلانان اتلی بؤرک یکی از بورک هایی که در بین ترکمن ها محبوبیت دارد

قاتیقلانان اتلی بؤرک (بؤرکِ دارای ماست) یکی از انواع بورک است که در میان ترکمن ها و ساکنین استان گلستان محبوبیت بالایی دارد. این غذا با اینکه شاید اسمش کمی سخت به نظر بیاید ولی درست کردنش خیلی سخت نیست . مواد لازم آن چنانی هم ندارد. هر وقت حوصله داشتید می توانید این غذای خوشمزه و مقوی را درست کنید .

 

مواد لازم:

ـ گوشت گوسفند چرخ کرده (۴۰۰ گرم)

ـ آرد (۲۰۰ گرم)

ـ پیاز (۱۲۰ گرم)

ـ تخم مرغ (یک عدد)

ـ ماست ، نمک و فلفل (به مقدار لازم)

طریقه پخت:

گوشت گوسفند را به همراه پیاز ، چرخ می کنند و آنها را با نمک و فلفل لازم ، به خوبی قاطی می کنند. خمیری را که با تخم مرغ درست شده است ، به شکل چهارگوش و به اندازه های دلخواه می برند. سپس گوشتی را که به صورت قید شده ، آماده گردیده است ، در داخل آن خمیرها می گذارند و لبه های آن را به هم می چسبانند. آب را در داخل قابلمه ای ریخته و به داخل آن مقداری نمک می ریزند و می گذارند تا جوش بیاید. پس از آن ، خمیرها را به آرامی در داخل آبی که در حال جوشیدن است ، می ریزند تا بپزد. پس از پختن ، خمیرها را از داخل آب برمی دارند و در داخل بشقابی که اندکی ماست در داخل آن است ، می گذارند. (در صورت نیاز ، می توان سیر رنده شده را نیز به ماست اضافه نمود).

غذاهای محلی گلستان :

نخودپلو با کشمش پلویی استان گلستان + طرز تهیه

خورش اسفناج و ماش گلستان + طرز تهیه



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


منبع

فصلنامه یاپراق

محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران