قلیه ماهی هرمزگان + طرز تهیه

  • قلیه ماهی هرمزگان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

قلیه ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف استان هرمزگان واقع در جنوب کشور است که ممکن است به روش های مختلفی طبخ گردد. در این نوشته ما یکی از روش ها را برای شما عزیزان توضیح می دهیم.

مواد لازم جهت تهیه قلیه ماهی:

ماهی پوست گرفته و پاک شده (شوریده، سنگسر یا هامور): یک کیلوگرم

سیر: یک بوته

گشنیز و شنبلیله: هر کدام ۱۵۰ گرم

تمر هندی: یک بسته

پیاز: یک عدد متوسط

نمک و زردچوبه: به میزان لازم

پودر فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ماهی را به اندازه تکه های ۴×۴ سانتی متر خرد کرده و می شوییم. ماهی که برای قلیه ماهی استفاده می کنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهی های شوریده، سنگسر، هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند.

سپس پیاز خرد شده را با ۳ قاشق سوپخوری روغن، تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده را به پیازها اضافه می کنیم و دوباره کمی تفت می دهیم. سپس ماهی را با کمی زردچوبه و نمک، به همراه سبزی ها تفت می دهیم. بعد شیره تمر هندی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم. غذا آماده سرو است.

نوش جان!

 



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران