قیمه ریزه استان اصفهان+طرز تهیه

  • قیمه ریزه استان اصفهان+طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

قیمه ریزه یکی از غذاهای محلی خوشمزه استان اصفهان می باشد که بیشتر برای ناهار مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را با هم می آموزیم:

 

طرز تهیه قیمه ریزه:

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

گوشت گوسفند چرخ کرده و بدون چربی: ۲۵۰ گرم

پیاز رنده شده: ۱ عدد

آرد نخودچی: به میزان لازم (مقداری که گوشت به دست نچسبد)

پیاز سرخ کره: ۲ عدد

گوجه فرنگی رنده شده: ۴ عدد

(یا رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری)

ادویه، نمک و فلفل: به میزان لازم

نعنای خشک: ۱ قاشق سوپ خوری

روغن مایع: ۲ قاشق سوپ خوری

آب جوش: حدود ۲ پیمانه

 

طرز تهیه:

ابتدا گوشت بدون چربی را چرخ کنید و با یک عدد پیاز رنده شده آن را خوب ورز دهید تا گوشت چسبنده شود. سپس ادویه، نمک و فلفل را اضافه کنید. آرد نخودچی را نیز کم کم اضافه نمایید. تا زمانی که گوشت دیگر به دست نچسبد. بهتر است گوشت را کاملاً ورز دهید تا کیفیت قیمه ریزه ها بهتر شود.

در صورت تمایل می توانید درون مواد گوشتی کمی نعناع خشک نیز بیفزایید.

درون یک قابلمه، روغن مایع بریزید و گوجه فرنگی رنده شده  یا رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید. در نهایت پیاز سرخ کرده را نیز اضافه کنید و در حدود دو پیمانه آب جوش درون قابلمه بریزید. هنگامی که آب کاملاً جوش آمد از مخلوط گوشت و آرد نخودچی به اندازه یک گردو بردارید و کاملاً درون دست خود گرد نمایید. می توانید دست خود را درون آب گرم بزنید و سپس مواد قیمه ریزه را با دست کاملاً گرد کنید تا به راحتی شکل بگیرد.

سپس کوفته های آماده را درون مایه آب جوش و گوجه فرنگی بریزید و بگذارید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزند. آب این غذا باید کاملاً کشیده و غلیظ شود. از آب این غذا می توانید به عنوان سس استفاده نمایید.

هنگامی که قیمه ریزه ها پخت، آنها را درون ظرف مخصوص سرو بچینید و آب غلیظ شده (سس) را روی آنها بدهید و با سبزیجات اطراف آن را تزیین کنید.

اگر دوست داشته باشید می توانید قیمه ریزه ها را بعد از پخت درون ظرف پیرکس بچینید و در فر به صورت کبابی برشته کنید تا روی آنها خشک و کمی طلایی شود.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران

  • زهرا در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۴

    سلام.خسته نباشین.ممنون از زحماتتون.فقط خاسم بگم ک قیمه ریزه اصیل اصفهانی طرز پختش با این قیمه ریزه ک شما نوشتین فرق داره این قیمه ریزه ب صورت امروزی درست میشه در قدیما پیاز ب همون گوشت اضافه میشده و اصلا سرخ کردنی داخل این غذا نیس همش ب صورته آب پزه و گوجه رنده شده و رب راهم تفت نمیدادن.با تشکر.من اینارا از مادربزرگه خدابیامرزم یادگرفتم.بازم ممنون

    • حمیدرضا سریزدی در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۴

      با سلام خدمت شما هموطن اصفهانی
      با تشکر جهت به اشتراک گذاشتن این مدل پخت قیمه ریزه
      بسیار ممنون.