قیمه نثار از غذاهای سنتی قزوین+طرز تهیه

  • قیمه نثار از غذاهای سنتی قزوین+طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

قیمه نثار یکی از غذاهای خوشمزه و محلی قزوین است که طرفداران بسیاری دارد. اگر گذرتان به قزوین افتاد، حتما قیمه نثار قزوین را امتحان کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه قیمه نثار را برای شما عزیزان آماده کرده ایم:

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

گوشت مغز ران گوسفندی: ۵۰۰ گرم

برنج: ۶ پیمانه

زرشک: ۲ قاشق غذا خوری

شکر: یک قاشق‏ غذا خوری

پیاز داغ: ۲ قاشق‏ غذا خوری

رب گوجه ‏فرنگی: یک قاشق‏ غذا خوری

خلال پرتقال شیرین شده: یک قاشق‏ غذا خوری

خلال بادام: یک قاشق ‏غذا خوری

خلال پسته: یک قاشق‏ غذا خوری

گلاب: یک قاشق‏ غذا خوری

دارچین، هل، زیره: یک قاشق‏ غذا خوری

کره: ۱۰۰ گرم

زعفران آب گرفته غلیظ: یک قاشق‏ غذا خوری

نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.

گوشت را به صورت قیمه‌ ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.

مواد فوق را با ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.

خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.

زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

تزیین:

برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید.

سپس آن را در دیس برگردانید.

در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.

روی همه مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.

قیمه نثار شما آماده است، نوش جان!

لازم به ذکر است که انرژی کل این غذا بالغ بر ۳۵۰۰ کیلو کالری می باشد.

 



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


منبع

همشهری آنلاین

محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران