کلم پلو شیرازی + طرز تهیه

  • کلم پلو شیرازی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

کلم پلو شیرازی یکی از پلوهای سنتی و خوش عطر و بوی استان فارس است که بیشتر در شیراز طبخ می شود. اگر این غذا با مهارت و سلیقه پخته شود، می توان آن را در مجالس و میهمانی ها نیز سرو کرد.

مواد لازم کلم پلو شیرازی:

برنج: ۶ پیمانه یا ۱ کیلو

کلم خرد شده: ۱ کیلو

سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده: نیم کیلو

پیاز : ۲ عدد

روغن، نمک، فلفل و آبلیمو: به اندازه کافی

مواد لازم جهت کوفته ریزه:

گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

آرد نخود چی: ۴ قاشق غذا خوری

پیاز: ۱عدد

روغن، نمک، فلفل و زرد چوبه: به اندازه کافی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی:

برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس می کنیم، کلم ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ می کنیم و در حین سرخ شدن  دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می کنیم.

سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خوب خرد می کنیم.

برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه می جوشانیم، آبکش می کنیم. سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می کنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می کنیم.

طرز تهیه کوفته ریزه:

پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. آرد نخودچی، نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه می  کنیم و خوب ورز می دهیم و آنها را به صورت کوفته ریزه در می آوریم و سرخ می کنیم. پیاز را هم خرد و سرخ می کنیم.

کوفته ها را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بکشد. وقتی پلو دم کشید آن را در دیس می کشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می کنیم.

نکات:

۱- برای اینکه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود، ابتدا به آن مقداری نمک زده و سپس آن را سرخ می کنیم.

۲- در این غذا می توان از کلم قمری و یا برگ کلم نیز استفاده کرد.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران