ماش پلو گلستان + طرز تهیه

  • ماش پلو گلستان + طرز تهیه
  • ماش پلو گلستان + طرز تهیه
  • ماش پلو گلستان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

ماش پلو یکی از پلوهای سنتی استان گلستان است که بر پایه برنج، ماش و گوشت تهیه می شود. . از دیگر غذاهای این منطقه که با ماش تهیه می شوند می توان به ماش پتی و آش ماش و خورش اسفناج و ماش نیز اشاره کرد که در پست های آینده به طور کامل آموزش داده می شوند.

مواد لازم جهت طرز تهیه ماش پلو برای دو نفر:

ماش: نصف پیمانه

برنج: یک پیمانه

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم

زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذا خوری

پیاز داغ طلایی بدون روغن: ۲ قاشق غذا خوری

روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری

نمک: به میزان لازم

پیاز: ۱ عدد

آب: ۲ پیمانه

مراحل طرز تهیه ماش پلو:

ابتدا ماش را با آب بپزید و نمک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و پس از پخت صبر کنید تا آب آن تبخیر شود.

سپس برنج را با آب و کمی نمک خیسانده و پس از دو ساعت با روغن زیتون روی حرارت گذاشته و یکی دو بار به آرامی هم بزنید و وقتی آب آن تبخیر شد، روی شعله پخش کن گذاشته و حرارت را کم کنید تا دم بکشد. در صورت استفاده از پلو پز برنج را با روغن زیتون در پلو پز بریزید و پخت کته را با آن انجام دهید.

گوشت چرخ کرده را با کمی روغن و پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه و فلفل و یک عدد سیر رنده شده تفت داده، سپس نصف لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شده و هر زمانی که آب گوشت تبخیر شد شعله را خاموش کنید.

در مرحله آخر نیز مخلوطی از برنج زعفرانی و گوشت و ماش و پیاز داغ را لابه لای برنج کشیده و یا روی برنج تزئین کنید.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران