مانتی ترکمنی + طرز تهیه

  • مانتی ترکمنی + طرز تهیه
  • مانتی ترکمنی + طرز تهیه
  • مانتی ترکمنی + طرز تهیه
  • مانتی ترکمنی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

مانتی یکی از غذاهای سنتی ترکمنی است که در کشور ترکیه نیز طبخ می شود و مواد اصلی آن خمیر و گوشت هستند.

مواد لازم:

مانتی

گوشت خالص چرخ کرده : ۱ کیلو

چربی چرخ کرده : ۲۰۰ گرم

آرد : نیم کیلو

تخم مرغ : ۲ عدد

پیاز : ۵۰۰ گرم

کره : ۲۰ گرم

گوجه فرنگی : به دلخواه

نمک و فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

خمیر را بدون زدن مایه خمیر با افزودن تخم مرغ عمل میآورند. گوشت دارای اندکی چربی را چرخ میکنند و با مقداری پیاز خرد شده مخلوط میکنند. پس از تهیه خمیر آن را به قطر یک سانتیمتر پهن میکنند و با چاتوبه اندازههای دلخواه برش میدهند سپس گوشت چرخ کرده را داخل آن میگذارند و خمیرها را میبندند اگر گوجه خرد شده نیز به آن افزوده شود طعم بسیار مطلوبی بدست میآید. پس از آماده شدن خمیرهای حاوی گوشت را در طبقه فوقانی قابلمه مخصوص مانتی پزی (که دارای یک طبقه پر از آب و چند طبقه فوقانی مشبک میباشد) میچینند برای جلوگیری از چسبندگی خمیرها به کف طبقات مشبک بهتر است کف آنها را با مقدار کمی روغن چرب نمایید. پس از اینکه همه چیز آماده شد طبقه زیرین قابلمه را پر از آب نموده و به همراه طبقات فوقانی که خمیرها در آن چیده شده بروی شعله قرار میدهیم. تا با بخار آب خمیرها و محتویات آن به خوبی بپزد پس از ۴۵ دقیقه غذا میپزد. مانتیهای پخته شده را در داخل ظرفی ریخته و با اندکی کره آنها را به هم میزنند و به این ترتیب غذا برای صرف شدن آماده است.

غذاهای محلی :

قایقاناق از غذاهای محلی آذربایجان شرقی+طرز تهیه

بورک استان گلستان + طرز تهیه

 



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


منبع

پایگاه اطلاع رسانی دانشجویان ترکمن

محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران